Friday, March 1, 2013

26:02:2013 -- ZonsopgangDagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie op

26 february 2013
Zonsopgang 

Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel die jullie vandaag komt begroeten. Is het niet prachtig, Lieve mensen dat iedere dag op jullie planeet opnieuw wordt geboren? Ver-nieuwd?  De zon komt altijd op, die faalt nooit. Iedere dag is een gloednieuwe dag waarop je de kans krijgt om opnieuw te beginnen, pik jezelf op of ga op dezelfde manier door. Ben nu even een moment met mij Lieve Mensen, om die waarheid te ontvangen. Adem diep het weten in dat je veilig bent. Dat iedere waargenomen fout, ieder woord of gedachte, daad of actie die in boosheid is gedaan, ieder opgemerkt slecht gevoel, kan worden achtergelaten en als de zon opkomt op een gloednieuwe dag, dan heb je de gelegenheid om iets anders te doen.


Kijk naar de zonsopgang voor wat die is, mijn Lieve Mensen, een gloednieuwe dag. Een hele dag waarin je gisteren kunt vergeten en om dingen anders te doen, of als je totaal vervuld en voldaan bent, een hele nieuwe dag om meer van hetzelfde te doen! Hoe velen van jullie zitten in die laatste categorie? Hoe velen van jullie zouden niet een enkel ding willen veranderen in je leven en vandaag leven zoals je gisteren deed? Neem nog een tijdje om hierover na te denken Lieve Mensen. Zijn jullie totaal gelukkig met het leven? Heb je alle vervulling en die prachtige relatie met je ouders, je echtgeno(o)t(e), met je kinderen? Spring je ’s morgens verlangend uit bed om met je dag te beginnen, verlangend om naar je werk te gaan? Vult jouw baan je met vuur en passie? Worden jullie gedoucht met Liefde door je vrienden en buren?

Mijn Lieve Mensen, de duistere dagen van dualiteit lieten jullie geloven dat je een beperkte keuze hebt voor gebeurtenissen, mensen en omstandigheden in jullie leven. Het bewustzijn van dualiteit liet jullie geloven dat je een slachtoffer van omstandigheden was, geboren in de familie die je leven zou vormgeven. Een leven van maar weinig keuze.

Lieve Mensen, jullie trekken uit dit oude paradigma weg. Het is nu tijd om volledig te begrijpen en te accepteren dat je volledige controle hebt over jullie leven. Jullie hebben complete keuze over met wie je je tijd wilt doorbrengen en hoe je die dag wilt doorbrengen. Het rad van Karma is verdwenen, de matrixen van veel 3 dimensionale dynamieken zijn ineen gestort, jullie kunnen beginnen het verschil te merken hoe dit je dagelijkse leven gaat maken. Jullie kunnen beginnen te merken wat er voor je werkt in je leven en wat niet. Je kunt beginnen om niet meer in staat te zijn bepaalde mensen te tolereren, waarmee je eerder perfect kon omgaan. Je kan verrast zijn dat je je totaal anders voelt over iets waar je vroeger een grote passie voor had. Die veranderingen zijn allemaal perfect.

Lieve Mensen, je kunt het leven van je dromen hebben. Het is veilig om je hoofd naar buiten te steken, boven de borstwering uit, zeg maar.  Je kunt merken dat de banden van dualiteit je niet langer binden en dat je in staat bent om je hoofd boven de dikke modder van menselijk drama en de duw-en-trek dynamiek van de 3de dimensie uit te steken. Je kunt je iets meer in staat gaan voelen om uit te spreken wat er in je geest zit en om voor jezelf op te staan en je kunt verrast en een beetje geschokt zijn door de veranderingen die je in je leven ervaart.

Lieve Harten, je kunt dit allemaal een beetje verontrustend vinden omdat oude manieren wegvallen om plaats te maken voor het nieuwe. Maar ik zeg tegen jullie verheug je hierover! Begin te merken hoe je je VOELT over bepaalde mensen en bepaalde omstandigheden. Dit is jullie kompas. Je hart is je gids. Alles waar je op moet letten in deze turbulente tijd is je hart. Wat vertelt je hart je? Met wie wil je hart goed omgaan en met wie wil het zijn? Lieve Mensen dit is alle leiding die je nodig hebt.

Het maakt niet uit hoe onstabiel je je misschien voelt, jullie hebben alle kracht om een voet voor te andere te blijven zetten terwijl elke stap in de richting van je hart wordt gezet. Iedere dag dat je struikelt, iedere dag die je moeilijk vindt, iedere dag waarvan je denkt dat je niet weet waar je je naar toe moet richten, wees in vrede. Want elke dag is een gloednieuwe dag waarop je opnieuw iets kunt oppakken en een keuze maken om de dingen anders te doen.

Lieve Mensen, niets, en ik zeg weer tegen jullie: NIETS  is belangrijker dan jullie blij zijn. Laat elk besluit op elk moment gebaseerd zijn op wat je hart en je voelen je vertellen met je kompas gericht op geluk. Als je geen geluk/blijdschap kunt binnengaan, dan zet je kompas op wat je maar beter doet voelen dan je je op dit moment voelt.

Mijn Lieve Harten, niets is bewonderingwaardiger van het menselijke ras dan jullie vermogen om tegenspoed te overkomen. Jullie ongelofelijke vermogen om op te staan en door te blijven gaan. Dit is een ongelofelijke kwaliteit en jullie allemaal hebben die met emmers vol! Kijk naar de zonsopgang, voel de aanwezigheid van een Gouden Zon in je hart en weet dat je veilig bent en dat alles meer dan in orde komt. Vrede op Aarde, welvaart en vreugde zijn voor jullie. Dit is mijn belofte aan jullie. IK BEN Lord Emanuel, voel mijn zonneschijn in jullie hart.

Channeller: Gillian Ruddy


Archives available atContact Us

info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/