Friday, March 1, 2013

15:02:2013 -- De Nieuwe AardeDagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie op

15 february 2013
 
De Nieuwe Aarde


Gegroet, Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel. Ik BEN gekomen. Het is met grote warmte en waardering waarmee ik jullie vandaag begroet. Ik heb zulke bewondering voor jullie Lieve Harten, jullie hebben er geen idee van hoe moedig je bent en gewoon hoe standvastig in het Licht jullie zijn, jullie houden dit stevig vast en het is ontzettend inspirerend om naar te kijken.

Veel delen van jullie buitenste wereld schijnen meer en meer in chaos uiteen te vallen. De media van de wereld willen jullie laten geloven dat er een dreiging is voor een nucleaire oorlog. Dergelijk wapengekletter is niets anders dan een lege bedreiging en media hype om nog meer vrees op te zwepen, bij jullie, het volk op Aarde. Laat me jullie dit vertellen, Lieve Mensen, het Gezelschap van de Hemel heeft bevolen dat er geen nucleaire wapens meer zullen worden afgevuurd op noch onder de oppervlakte van jullie Moeder aarde en jullie wereldleiders zijn zich zeer daar zeer goed bewust van. Zulke daden van zinloze barbaarsheid zijn steeds voorkómen door het Gezelschap van de Hemel en we gaan door dit te voorkomen, zodat die koers van actie nooit vrucht gaat dragen, we hebben de Macht en we hebben de Autoriteit daarvoor.

Ondanks de façade van ‘business as usual’ (zaken zoals altijd) staan de wereldeconomieën op de rand van ineenstorting en ongelukkig genoeg moet er korte tijd wat ongemak bij de mensen komen terwijl dit kaartenhuis ineenstort. Maar opnieuw, het Gezelschap van de Hemel en de Legioenen van Licht hebben al millennia lang aan een Goddelijke Plan gewerkt om te verzekeren dat het oude corrupte stelsel dat ontworpen is om jullie tot slaaf te maken, wordt vervangen door dat wat fair, eerlijk en transparant is en wij zullen er voor zorgen dat het speelveld gelijkmatig wordt en dat de ontwrichting en ongemakken voor de mensen geminimaliseerd worden.

Jullie zullen absoluut geschokt worden en verbaasd zijn als je ziet hoeveel geld er van je wordt afgepakt en overgeheveld wordt naar degenen die aan de macht zijn. Het voorkómen van dit constante ‘lek’ en het aftappen van jullie eigen geld alleen al zal een enorm verschil maken voor jullie persoonlijke rijkdom, maar er zal nog veel meer komen als het illegaal verzamelde geld wordt bijeen gebracht en aan het volk wordt teruggegeven.

De klimaat verstoringen en de extreme weerspatronen van de wereld worden ook nauwkeurig bijgehouden en gecontroleerd door de Legioenen van Licht en dit is een buitengewoon gecompliceerde daad van balanceren die een zeer complexe energie uitwisseling en met het uitspelen daarvan heeft te maken. Blijf verzekerd, Lieve Mensen, dat de schade tot een absoluut minimum wordt beperkt terwijl dit de ontlading van opgestapelde energieën veilig laat gebeuren.

De grote corporaties die onze wereld doen draaien, verbrokkelen. Vele, vele grote namen zijn al van hun posities verwijderd en velen meer komen nog. Ik meen dat de grootste corporatie in de wereld pas het aftreden heeft gehad van zijn leider. Dit is groot nieuws, inderdaad Lieve Mensen en neem dit als een teken dat we nu stevig aan de touwtjes trekken en het is maar een kwestie van tijd voordat het oude, de corrupte manieren, illegale manoeuvres voorbij zijn en het tijd is voor het volk om zich de mate te realiseren van hoe veel hun wereld en hun soevereiniteit van hen werd afgenomen.
 
Lieve Mensen, mijn punt van vandaag is dit, ja, men kan over de wereld kijken vandaag en vele, vele, vele grote dingen zien waarover je in wanhoop kunt zijn. Veel serieuze gruwelijkheden en veel oneerlijke en illegale handel gaat maar door maar ik verzeker jullie dat de krachten van het Licht in controle zijn, ik kan dit niet genoeg benadrukken tegen jullie.

Ik vraag jullie Lieve Mensen, en dit is zo belangrijk, please, richt je kostbare aandacht geen moment  met je kostbare energie op dat wat jullie in je buitenste wereld zien, die chaotisch en vol pijn en lijden schijnt te zitten. Want door je aandacht hierop te zetten voeg je brandstof aan de situatie toe, dat voegt letterlijk energie toe aan dat wat de situatie verergert. Waar jullie aandacht naar toe gaat, daar stroomt de energie ook naar toe. Het richten op het probleem zal jullie alleen meer van het probleem brengen. Lieve mensen, nu meer dan ooit, moet ik bij jullie aandringen om je aandacht te richten op wat jullie willen, en NIET op wat jullie niet willen.

Ik begrijp dat dit geïnterpreteerd kan worden als het negeren van de situatie of als leven in een ‘niet realistische’ wereld.  Lieve Harten, de verandering moet van binnenuit komen, jullie moeten die verandering IN jullie zijn, zie alleen maar een vredige, harmonieuze wereld en handel vanuit die plek. Lieve Mensen, ik stel jullie liefdevol voor, draai je tv uit, luister niet naar het tv of radio nieuws, want die zijn niks meer dan propagandapraatjes om vrees te verspreiden.

Draai je daarvan af, Lieve Harten, de meesten van jullie zijn te sensitief om daar aandacht aan te besteden, het brengt jullie zulke droefheid en smart. Jullie kunnen die droefheid vandaag stoppen, Lieve Mensen, en het Licht van God verspreiden op de meest productieve wijze die de veranderingen die jullie willen, oneindig sneller laten gebeuren.

Bouw de wereld die jullie willen in je gedachten op en handel zoals je daar al leeft. Deze Nieuwe Aarde zal van jullie zijn als je hier je aandacht legt. Dit is mijn belofte aan jullie, Ik BEN Lord Emanuel, Vrede, Welzijn en Vreugde zijn van jullie, neem ze aan!
Channeller: Gillian Ruddy


Archives available atContact Us

info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/