Friday, March 1, 2013

22:02:2013 -- GelijkheidDagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie op22 february 2013


Gelijkheid


Gegroet Lieve Mensen!  Ik ben het, Lord Emanuel die vandaag bij je komt! Zoals altijd, veel genoegen Lieve mensen, zulk een immens plezier. Dus ik ben zo dankbaar dat de tijd is gekomen dat ik in staat ben met jullie op deze manier te communiceren. Vele duizenden jaren voor dit gemaakt kon worden, en ik ben vervuld van blijdschap om deze dagen zich te zien ontvouwen. Ieder van jullie speelt een vitale rol bij de ontvouwing van het Goddelijke Plan  voor jullie planeet Aarde en het maakt niet uit hoe groot of klein je denkt dat je taak is, jullie doen allemaal ‘je ding’ en allen worden als gelijk gezien. En dit is het onderwerp waar ik vandaag over wilde spreken, Lieve Mensen, gelijkheid.

Zie je, alle zielen, alle Wezens worden geschapen vanuit het Hart van Vader-Moeder God, alle wezens worden geschapen in het Goddelijke Denken van de Vader en volmaakt in ‘Zijn’ geschapen door de Goddelijke Liefde van de Moeder, door Inademing en Uitademing van de Vader-Moeder God.

Wij zijn allemaal Geïndivualiseerd God IK BEN geschapen. Individualiseerde uitdrukkingen van onze Vader-Moeder God en als zodanig worden jullie geliefd, geadoreerd gehouden en in totale acceptatie in gelijke mate. In de ogen van onze Vader-Moeder God zijn we allen dezelfde. Er is geen goed of kwaad, er is geen oordeel, er is geen beter of slechter, er is geen grotere of mindere bereiking. Want onze Vader-Moeder God weet dat we allemaal het beste doen wat we kunnen met de kennis die we hebben en met de situatie waarin we zitten.

Ons niveau van begrijpen en daarom, ons gedrag en wat wij kunnen verwachten op Aarde te bereiken is direct evenredig aan de hoeveelheid Licht die we in staat zijn vast te houden en die we vast houden en waar we op onze reis zitten naar en vanuit het Hart van de Vader-Moeder God. We worden losgelaten uit het Hart van onze Vader-Moeder in de hele Schepping om alles te ervaren dat er is te ervaren op de enige, totaal unieke manier die we ieder als individu kunnen en doen, zodat we groeien en ons uitbreiden en uiteindelijk terugkeren naar het Hart van onze Moeder en Vader, en onze ervaringen en verbrede energie toevoegen aan het groter geheel.
                                                                      
Zien jullie Lieve Mensen, het is onmogelijk voor een mens zijn ervaringen om beter te zijn dan een ander. Het is onmogelijk voor wat iemand bereikt om als beter te worden gezien dan een ander door onze Vader-Moeder God, ze zijn allemaal gelijkelijk waardevol en dragen bij aan het groter geheel, ondanks hoe jij waarneemt hier op Aarde wat er aan bijdraagt.

Zien jullie, Lieve Mensen, hoe waardevol dit een andere ziel maakt op Aarde? Zien jullie Lieve mensen hoe waardevol jullie zijn? Zien jullie hoe waardevol je ervaring is? Zien jullie hoe waardevol een ander zijn ervaring is?

En zie je nu dat het alleen je eigen ervaring is dat uitmaakt voor jou? En zie je hoe een ander zijn ervaring niets te maken heeft met jou als een ander zijn leven leeft op een manier die jij niet goedkeurt, dit kan alleen maar bijdragen aan het grotere goed.

De levenservaring van iemand die de Nobel Prijs wint, is niet meer of minder waardevol dan de levenservaring van een dakloze op straat. En op deze wijze, Lieve Harten, zien jullie nu dat de dakloze mens op de straat net zo jullie Liefde en bewondering verdiend als de Nobel Prijs winnaar? Zien jullie dat zij die een donkere huid hebben niet meer of minder waardevol zijn dan zij met een witte huid? Zien jullie dat zij die in een godsdienst geloven niet meer of minder waardevol zijn dan zij die in een andere godsdienst geloven?

Zien jullie dat iedereen op dezelfde reis naar huis zit naar het Hart van hun Vader-Moeder, ieder met zijn eigen waardevolle totale unieke en totaal individuele ervaring van die reis?

Zien jullie hoe belachelijk het is om een persoon meer rechten dan een andere te geven? Zien jullie hoe belachelijk het is om jullie halve wereldbevolking te vervolgen en te vernederen in de vorm van degenen die heden in een vrouwelijke belichaming zitten?

Zien jullie dat de hele mensheid totaal gelijk is in de ogen van God? Drugsverslaafde, President van de VS, de Dalai Lama, een meedogenloze dictator, Koningin, huisvrouw, Afrikaans stamlid…   JULLIE ZIJN ALLEN DEZELFDE.

Lieve Mensen, het is tijd om dit als jullie Waarheid te accepteren en nog belangrijker om vanaf deze plek beginnen te handelen. Zelfs degenen van jullie die zichzelf zien als spiritueel ontwikkeld, werken nog vanuit een sociale programmering en conditionering, herbergen nog een geloof/denken dat sommige beter zijn dan anderen.

Lieve Mensen, wij zijn Een en in deze Eenheid zullen we opstaan en dan zal Vrede, welzijn, vreugde, Hemel op Aarde van jullie zijn. Dit is mijn belofte aan jullie. IK BEN Lord Emanuel en ik houd van jullie allemaal, buiten mate, gelijk.
Channeller: Gillian Ruddy


Archives available atContact Us

info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/