Friday, November 29, 2013

28.11.2013 Alleen Jij


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
28 november 2013


Alleen Jij


Gegroet Lieve Mensen, Ik BEN hier nu weer bij je deze dag. Het is Lord Emanuel. Hoe gaat het met jullie Dierbare Harten? Behoeftig voor veel Liefde en troost en zekerheid schat ik zo in? Oh mijn Lieve Harten, je zoekt er hier naar, je zoekt er daar naar, je zoekt het overal buiten jezelf. Mijn Lieve Mensen, kom thuis bij jezelf, er is slechts één plek waar je de troost kan vinden die je zo innig zoekt. Die kras die je al neer dan 12 miljoen jaar probeert te kriebelen. Die troost die je zoekt, die Liefde die je nodig hebt als de lucht die je ademt is dichterbij dan ademhalen.

Adem diep Lieve Mensen, adem in en adem uit, lang en diep. Adem die levens brengende adem in met alle dankbaarheid van je hart en adem iedere en alle dichtheid uit die je weghoudt van jezelf. Herhaal dit proces zo vaak als goed voelt voor je. Geniet van die lucht vol van Liefde en voeding voor je ziel. Dat is veel beter, niet waar?

De ether draagt vele kwaliteiten die jullie wetenschappers nog moeten ontdekken. Terwijl je deze boodschappen leest BEN ik bij je en ik kan de ether om je heen opladen met onbeschrijflijke helende krachten die je zullen versterken en je spirituele groei zullen versnellen. En op deze Thanksgiving-dag, wil ik jullie bedanken, jullie allemaal, voor het beantwoorden van mijn roep, het aandoen van het Licht, ik vertrouw dat jullie allen het voordeel voelen van dit doen in jullie leven van alledag. Ik weet dat velen van jullie nu tastbare veranderingen ten goede zien in jullie Wezen en in jullie buitenwereld. 

Dus, moedige Kinderen van het Licht, jullie staan op het punt volwassen te worden en inderdaad zijn jullie precies in het meest cruciale stadium van die groei naar een Meester van het Licht, die jullie altijd al waren maar tijdelijk zijn vergeten, jullie hebben de grote behoefte aan Liefde en troost voor jezelf verborgen. Dus gevangen in dualiteit gedurende de eeuwen zijn jullie je basisbehoefte vergeten en het is bedekt door lagen en lagen van bescherming, zodat jullie niet de pijn van afscheiding voelen. Maar zoals jullie goed weten komt deze pijn aan de oppervlakte, hoe goed je jezelf ook in de verdediging hebt gezet, het maakt niet uit hoeveel muren je om je hart hebt gebouwd, de pijn knaagt nog steeds aan je en het zal expressie naar buiten zoeken op ontelbare manieren, in ontelbare gedragingen die jullie als negatief zouden bestempelen. In de wereld van vandaag wordt de pijn vooral gedood door alcohol en drugs en de frequenties die door jullie televisies worden uitgestraald, dit geeft allemaal die plezierige verdoving die jullie tijdelijk in staat stelt je pijn te vergeten en je leven te leven in wat voelt als troost.

Lieve Mensen, jullie zijn allen door genoeg versluieringen gegaan nu om al jullie bewapening verwijderd te hebben, jullie hebben vele van je strategieën gezien en losgelaten die jullie hart beschermen tegen anderen, jullie zijn begonnen met te begrijpen dat het veilig is om Liefde te geven en dat het veilig is het te ontvangen. En dit is iets om te vieren en wij in het Hoge verheugen ons iedere dag over deze grootsheid van menselijke ontwaken.

Maar het is een zwaard dat aan twee kanten snijdt mijn Lieve Mensen, als je in het midden van deze verandering zit, want je hebt de bedekking afgenomen van net zoveel Liefde als je nodig hebt en net zoveel troost als je zoekt om je veilig te voelen en zeker genoeg en om te functioneren en te gedijen op deze planeet. En toch zijn er geen menselijke interacties die ooit dit niveau van behoefte tevreden kunnen stellen. Maar jullie hebben nog steeds de verleidingen voor je neus, je levenspartner, je kinderen, de alcohol, de ontsnapping naar de golfbaan, jullie hebben al je oude manieren om om te gaan met het leven beschikbaar voor je en ze geven je steeds minder bevrediging.

Het is nooit de fout van je echtgenoot als hij zijn Liefde voor je niet laat zien zoals jij dat wenst, het s nooit de fout van je echtgenote als ze tegen je schreeuwt dat je haar niet begrijpt, het is nooit de fout van je kinderen als ze zich misdragen en je problemen zullen nooit worden opgelost door weg te rennen naar de golfbaan of een café.

Lieve Mensen, jullie hebben de bedekking weggenomen van jullie pure essentie, dat wat jullie noemen Liefde. Dit is alles dat je bent alles dat je ooit zal zijn. De troost die je zoekt kan alleen worden bevredigd door de Bron van die Liefde en de enige plek waar je het zal vinden is binnenin je en boven je. Lieve Mensen, durf naar binnen te kijken en durf naar boven te kijken voor jullie enige bron van troost en jullie enige bron van Liefde. Niets en niemand anders kan jullie ooit geven wat je nodig hebt en om dat van iets of iemand te verwachten is dwaasheid en is het blijkbaar onvermijdelijke moeras van de 3e dimensie.

Tijd om eruit en omhoog te rijzen Lieve Mensen. Tijd om Thuis te komen bij de zichzelf vervullende Liefde en Troost van Jij! Zoals altijd Lieve Dierbare Harten hebben jullie hulp beschikbaar slechts een gedachte verwijderd. Wij kunnen je optillen, aan de hand van je eigen Goddelijkheid omhoog en eruit in je Eigen Zelf, Grootse God Ik BEN. Dat is mijn Belofte aan Jullie. Ik BEN Lord Emanuel en ik Hou van jullie en ik zal jullie troosten zo lang als jullie willen. God zegene jullie Dierbare Harten. 


Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.


Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com


Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/