Tuesday, December 10, 2013

09.12.2013 Het Heilig Hart


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
9 december 2013

Het Heilig Hart


Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, gekomen om bij jullie te zijn op deze prachtige dag! Hoe gaat het met jullie mijn dierbare Gezegende zielen? Ieder van jullie zo speciaal, zo helder, zulk een baken van het Licht van God en velen van jullie, in feite jullie allemaal, begrijpen niet de volle betekenis van de woorden die ik spreek. Jullie zijn het Licht van God. Mooie woorden om te zeggen en natuurlijk moeten woorden eerst in het intellect rondrollen voordat ze kunnen neerdalen in het hart en integreren in het lichaam en meer worden dan een concept, een realiteit die zich in jullie manifesteert.

Jullie allemaal moeten nog volledig gaan begrijpen wat het betekent om het Licht van God te zijn. Jullie zijn het Licht van de wereld, fysieke voertuigen, steeds grotere hoeveelheden van Licht inademend waarmee jullie planeet zo wordt gebombardeerd, toenemend per dag en zoals velen van jullie weten heeft dit een ander niveau van vervulling aangenomen toen de komeet Ison werd geabsorbeerd in jullie fysieke zon op de dag van Thanksgiving in de landen van Noord-America, de 28e november van jullie kalender. 

Dit Licht nemen jullie iedere dag op en wordt door jullie uitgestraald en jullie worden letterlijk een zender/straler (radiator) van het Licht van God, want dat is wat jullie zijn. En dat is wat jullie altijd zijn geweest. De gebeurtenissen die nu bekend zijn als de Grote Zondeval, eonen geleden, doofden bijna het Licht van God in jullie maar dat Licht kan nooit uitgaan, het trok zich slechts terug, bij wijze van spreken, in zichzelf en reduceerde zichzelf tot de kleinst mogelijke afmeting in een energetische betekenis, net genoeg om in jullie te bestaan, de Goddelijke vonk, de Goddelijke vonk die in het Hart van iedere man, vrouw en kind op aarde woont. 

Het proces van terugkeer naar je Goddelijkheid, dat wat je was voor de Grote Val en dat je werd GecreĆ«erd om te zijn en altijd bent geweest, vraagt je deze vonk te verzorgen en te laten groeien in jezelf totdat het zo’n momentum heeft verzameld dat het uitbarst in de Vlammen van God. En jullie allen die deze boodschappen lezen hebben genoeg werk gedaan, hebben deze Goddelijkheid verzorgd en laten groeien tot zulk een omvang dat jullie nu de Vlammen van God zo helder brandend hebben in jullie borstkas, jullie spirituele Hartcentrum.

Weten jullie Lieve Mensen, jullie hebben vele, vele levens geleefd in 12 miljoen jaren van dualiteit en jullie zijn op de weg naar huis gedurende vele van deze levens. Ik zal de waarheid spreken en jullie vertellen Lieve Mensen dat jullie vele levens hebben doorgebracht rond en rond draaiende in cirkels, achter jullie eigen staart aan zo je wil, maar Lieve Harten jullie dierbare zielen vonden de innerlijke vonk, richtten zich levens geleden tot het Licht en zijn op een spiritueel pad, sindsdien een toegewijde student van het Licht en hier zijn jullie nu, en of je het nu weet of niet, jullie hebben het Licht van God vlammend in jullie borstkas. De drievoudige innerlijke Vlammen van God en ze branden met steeds grotere intensiteit, omdat jullie je herinneren wie je bent en de levens van studie en kennis herroepen die opgeslagen liggen in jullie spirituele breincentra, die slapend waren gedurende millennia.

Jullie weten meer dan jullie kunnen omvatten en jullie hebben krachten die jullie vergeten zijn en velen van jullie kunnen niet geloven dat dit waar is, velen van jullie voelen zich erg menselijk, ondanks het feit dat jullie weten dat je anders bent dan de grote massa van de mensen, voelen jullie je nog altijd heel menselijk met nauwelijks of geen krachten voorbij het menselijke rijk of mogelijkheden.

Dit kan heel erg waar zijn voor de meesten van jullie maar ik vertel jullie dit Lieve Harten, jullie hebben allemaal de kracht van God. Hoorden jullie me of moet ik dat nog een keer zeggen? Ik maak grapjes Lieve Harten, ik weet dat jullie me horen, maar stopte je lang genoeg om het binnen te laten? Jullie hebben ALLEMAAL de kracht van jullie Vader-Moeder God en als een roos in de knop zijn jullie op weg naar ontluiken in alles wat jullie werkelijk zijn. 

Nu Lieve Harten, jullie moeten aandacht geven aan de Vlammen van God in jullie Hart, dit is waar God in jullie verblijft, dit is Alles Dat er is en het is precies daar in jullie fysieke lichaam. Dit is wat wordt bedoeld met “Vind eerst het Hemels Koninkrijk en alles zal je gegeven worden”.

Lieve Mensen, kom nu dichterbij, want dit is de kennis die veel te lang voor jullie verborgen is gehouden en de Heilige Graal die alle mystici willen kennen en ontdekken. Dit is het Hemels Koninkrijk, de Vlammen van God in jullie Hart bestaan in jullie fysieke lichaam en om het Koninkrijk te vinden is alles wat je te doen hebt naar binnen te kijken Lieve Mensen, kijk naar binnen en zie God en alles zal je worden gegeven.

Lieve Dierbare harten, ik kan dit jullie niet genoeg benadrukken. Kijk naar binnen, kijk naar binnen, kijk naar binnen, visualiseer de Vlammen van God oplaaiend in jullie borstkas, draai je aandacht hiernaartoe en dat alleen al zal dit centrum in je doen uitdijen, uitdijen, uitdijen totdat de Grootse God Ik BEN de enige optredende Aanwezigheid is in jullie gedachtes, lichaam en gevoelens en jullie zullen je bestemming vervullen om de Grootse Christus Ik BEN te belichamen op deze aarde.

Lieve Harten links hebben jullie de Roze Vlam van Liefde, in het midden de Gouden Vlam van Wijsheid en rechts de Blauwe Vlam van Kracht. God’s drievoudige Vlam. Richt je aandacht hier, visualiseer je Hart Vlammen terwijl je mediteert en alles zal je gegeven worden. Dit is mijn Belofte aan Jullie. Ik BEN Lord Emanuel en ik Hou van jullie met al de Liefde van mijn Hart Vlammen van God! God Zegene jullie.Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/