Wednesday, November 13, 2013

12.11.2013 Laatste Opruiming


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
12 november 2013

Laatste OpruimingGegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel gekomen om bij jullie te zijn deze dag en het is een geweldig fijne dag Lieve Mensen, kan je het voelen vandaag? En veroordeel jezelf niet als je het niet voelt vandaag Lieve Mensen, velen van jullie gaan door enige donkere dagen aangezien het licht dieper en dieper doordringt in jullie Wezen en letterlijk alle negativiteit eruit schudt die jullie opslagen hebben in jullie fysieke lichaam. En inderdaad velen van jullie zijn je waarschijnlijk niet bewust van de oorzaak van de emoties die jullie wellicht ervaren als ze omhoog of naar buiten komen, En dit maakt niet uit Lieve Mensen, accepteer gewoon dat alles wat je voelt precies is zoals het moet zijn. Alles is in perfecte Goddelijke Orde, zelfs als het voelt als wat je zou omschrijven als de hel!
Adem diep Lieve Mensen, zo diep als je kan en weet dat ik bij je BEN nu terwijl je deze woorden leest. Neem een moment om mijn aanwezigheid echt te voelen, neem de tijd die nodig is om mij werkelijk te ervaren, voel me en ontvang me terwijl je deze woorden leest die ik deel deze dag. Diepe ademhaling.
Ja, inderdaad Lieve Mensen, sommigen van jullie voelen wellicht niet de grootsheid van deze dag en dat is OK. Velen van jullie liepen binnen in deze fysieke belichaming wetende dat deze levenstijd de laatste incarnatie was die je zou aangaan die door wat jullie noemen de dood zou passeren. Velen van jullie weten dat dit het is. En je zette alles op alles om zeker te zijn dat je niet zou falen. 
Alles dat je nog had op te lossen aan belangrijke lessen en het balanceren van energie├źn moest gedaan worden in deze levenstijd. Elk overgebleven ‘ding” dat je met je meebracht, en velen van jullie graven diep, diepe opgeslagen negatieve energie die jullie meebrachten uit voorbije levens. In het loslaten van deze energie, zoals je wist dat je absoluut zou doen in deze levenstijd, weet je wel of niet waar het aan relateert in dit leven, omdat het geen basis heeft in dit leven. Lieve Mensen velen van jullie laten energie├źn los die komen van vorige levens, jullie verbinden alle losse eindjes zogezegd en vandaar dat sommigen van jullie wellicht wat verwarring ervaren over hoe jullie je voelen.
En velen van jullie ervaren enorme schommelingen, van de grootste vreugde die je ooit voelde naar de meeste pijn die je ooit hebt gevoeld. Deze schommeling kan plaatsvinden in slechts 24 uur en de ommekeer komt sneller en sneller, dit kan erg ongemakkelijk voor je zijn en inderdaad weet ik dat de boodschapper zich “lichtelijk gestoord” heeft gevoeld, zoals zij dat zegt, terwijl ze de enorm grote schommelingen ervoer in een kort tijdsbestek.
De sleutel is om met deze turbulente tijden mee te gaan. Het is heel makkelijk de grote golven te surfen als het goed gaat, als je je zo verbonden voelt met Alles Dat Is terwijl je hart zingt met de vogels en het leven lijkt niet beter te kunnen, het is makkelijk om met de stroom mee te gaan als dingen stromen met zulk gemak en gratie, maar Lieve Mensen jullie KUNNEN hetzelfde niveau van gemak en gratie ook ervaren in de moeilijke tijden. Alsjeblieft wees niet zo hard naar jezelf als je begint angst te ervaren, ontzetting, onvermogen het leven aan te kijken, woede, weerstand, alles waar je het etiket ‘negatief’ op zou plakken. Alsjeblieft, ik dring er bij jullie met heel mijn hart op aan Lieve Mensen, beoordeel jezelf niet als falend, als zijnde onspiritueel, als niet doende wat je zegt als je episodes als deze voelt.
Je bent simpelweg alle negatieve vastzittende energie aan het opruimen die oude gedragspatronen vasthoudt in jou die jou niet langer dienen en die niet langer levensvatbaar zijn in deze hogere frequenties. Je laat simpelweg alles los dat niet jij is, alles dat je nooit was en alles dat je niet nodig hebt. Uitdagend als het is, omhels je donkere momenten, omhels je angst, omhels je pijn en kwetsuren, omhels alles dat door je heen gaat en weet Lieve Mensen zonder de geringste twijfel, dat dit is wat je hier kwam doen en dit is precies wat in perfecte Goddelijke orde is.
Lieve Mensen, jullie ruimen op en geen steen zal op zijn plaats blijven, jullie kozen ervoor om dit alles in deze tijd te doen en het is niet voor de lafhartigen. Maar jullie zijn niet lafhartig mijn Moedige Mensen, jullie zijn de Wegbereiders (Way Showers), de Kinderen van het Licht die op het punt staan te groeien naar de Meesters van het Licht. Jullie zijn hier om alles te vorderen dat je bent en alles los te laten dat je niet bent. Laat het allemaal gaan en vier dat het je Wezen verlaat waarna het zal worden gewassen in de Zee van Vergetelheid voor altijd.
Welkom in het Christus Wezen dat je bent. Al je harde werk om de weg voor te bereiden, om de perfecte condities voor te bereiden voor God/Godin Alles Dat Is om in je te belichamen op Aarde zal het heerlijkste fruit dragen voorbij je wildste dromen. Dat is mijn Belofte aan Jullie. Ik BEN Lord Emanuel, het Koninkrijk van de Hemel is van jou. Ik Hou van jullie. God zegene jullie Dierbare Harten.


Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/