Friday, August 1, 2014

27.07.2014 God van Binnen


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
27 juli 2014 

God van BinnenGegroet! Gegroet! Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, hier om bij jullie te zijn deze dag met goede zin! Hallo, hallo, hallo! Hoe gaat het met ons vandaag mijn Lieve Dierbare Harten? Er zijn nog altijd velen van jullie die zich moeten realiseren hoe dierbaar jullie zijn. En dat is OK. Maar ik vraag je nu om in de pracht te ademen die je bent, adem adem adem in de pracht die je bent en die overal om je heen is zelfs als je je eigen pracht niet gelooft of begrijpt, waarom stel je  je geloof niet uit en verbeeld je je hoe het zou voelen en hoe het zou zijn om prachtig te zijn voorbij je wildste dromen. Adem hierin nu Lieve Mensen, en ja, Ik BEN bij je en als je ademt zal ik je vullen met je eigen pracht, ik zal het proces verder helpen zo je wil, je ervaring uitvergroten. Als je het toe wil staan en het goed voelt om dat te doen, uiteraard.

Verruim verruim verruim jezelf, voel je Grootsheid, voel je expansieve natuur, voel dat je meer bent dan je fysieke lichaam, voel dat je zoveel meer bent dan dat lieve Mensen. En velen van jullie hebben dit ervaren in meditatie, maar waarom niet leven vanuit deze staat? Waarom je leven niet een levende meditatie maken zodat je leeft vanuit deze expansieve staat, beweeg door je dagelijkse leven vanuit deze plek van expansie? Ziet alles er kleiner uit? Lijken al je problemen onbelangrijk vanaf hier? Misschien, misschien niet, maar waarom, indien niet, jezelf niet nog MEER verruimen tot je groter bent dan alles waarvan je voelt dat het je  mogelijk zal verzwelgen.
En dit is hoe je dagelijkse leven te benaderen Lieve Mensen, ja ik weet dat je zal vergeten dat je prachtig bent en Al-machtig als je weer een bedelbrief voor jouw geld opent of hoort over een andere chaotische verstoring in je buitenwereld, meer gruwelen en meer tweedracht onder de mensen van de Aarde, ik weet het Lieve harten dat dit je uit je herinnering van wie je bent zal trekken, maar waarom niet de gelegenheid van eruit getrokken worden gebruiken om jezelf terug erin te trekken?

Iedere keer Lieve Mensen, als je je somber voelt of overweldigd, adem slechts, het is zo simpel. Adem in het weten dat je een expansieve multi-dimensioneel Wezen bent dat zoveel meer is dan de problemen van jullie Gezegende Planeet. Vanuit hier, vanuit dit perspectief kan je de kracht begrijpen die je in je hebt, want jij bent groter dan dit alles. Verruim jezelf Lieve Mensen, totdat jij dat wat het ook is waar je je zorgen over maakt verzwelgt en adem simpel in het gevoel dat lijkt je te hebben overgenomen. Adem, verruimt en adem in het GEVOEL en het zal verdreven worden en je zal gemakkelijk en snel terugkeren naar Vrede. Als dat niet gebeurt en als dit niet snel gaat neem dan de tijd om in het gevoel te zijn, zo lang als nodig om op te lossen en te verdwijnen. Het zal niet zo lang duren als jij verwacht dat het zal duren, heb de moed het recht aan te kijken en je zal ontdekken dat het makkelijker is dan je denkt.

Zie je je kracht nu Lieve Mensen? Zie je de kracht die je hebt als je het tot je prioriteit maakt om jezelf in Vrede te houden? Zie je nu vanuit een verruimde staat dat je de macht hebt om jullie hele planeet te beïnvloeden? Zie je nu hoe, door dit collectief te doen, het geen enorm aantal van jullie vraagt om consequent in die staat te zijn om enorme veranderingen in jullie wereld te brengen, vergeleken met het aantal mensen op jullie Aarde?

Lieve Mensen, wanhoop niet, kan je zien dat je dit al aan het doen bent? Lieve Mensen, het lijkt er misschien op dat jullie collectief afglijden naar meer chaos, terwijl de dichte energieën geen macht hebben, geen vat meer op jullie planeet, maar terwijl de duisternis afglijdt in steeds meer machteloze chaos, zal het Licht zichtbaar oprijzen, jullie zijn al opgestegen naar een punt dat onstopbaar is en ik weet dat je het kan voelen, als je jezelf stil genoeg kan maken. Jullie Victorie is gewonnen.

Lieve Mensen, alles dat er nu te doen is, meer dan ooit, is op je koers te blijven, behoud je eigen Vrede, wees niet bezorgd met degenen rondom je. Je Liefde voor je kameraad wordt niet in twijfel getrokken, maar nu is het tijd om al je aandacht naar binnen te richten, want dit is waar de kracht is. 

Behoud je Vrede, blijf op koers en herinner dat alle assistentie beschikbaar voor je is vanuit de Verrezen Hemelen en de Aartsengel-en Engel-Rijken om je te helpen dit te volbrengen. Roep ze aan Lieve Mensen, roep mijn naam als je je niet in staat voelt om je eigen Vrede te behouden en we zullen op je neerdalen en je bedekken met een deken van Vrede, kalmte en rust. Dat is mijn Belofte aan Jullie. Ik BEN Lord Emanuel en ik hou van jullie Dierbare Zielen. Als jullie jezelf konden zien met mijn ogen. Ik Hou onmetelijk veel van je. God Zegene jullie. 


Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/