Monday, August 25, 2014

18.08.2014 Altijd Bij Je


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
18 augustus 2014 

Altijd Bij Je


Gegroet! Gegroet Lieve Mensen, kan je het voelen? Kan je de Liefde voelen die in iedere ademteug is die je neemt? Wees stil Lieve Mensen, wees stil in dit moment, wees in dit moment volledig stil en geef jezelf over aan wat nu voor je beschikbaar is. Voel je Moeder Aarde onder je voeten, zelfs als het door de vloerdelen is en je voeten niet werkelijk direct op haar lichaam zijn, voel haar toch door je voeten. Sta jezelf toe om diep in je Moeder te ankeren en voel de Liefde van Haar terwijl je dit doet, je bent haar kind van wie ze zo diep Houdt. Adem en wees stil. Breng het ratelen in je hoofd tot zwijgen en adem alle zorgen van de dag uit. Voel je kroon openen naar de Hemelen, je Vader, stel open, open, open en verbind hoog boven je, strekkende naar de kosmos en voel de Liefde van je Vader naar beneden stromen en door jou, Zijn kind. Adem adem adem daarin diep diep diep onvoorwaardelijke Liefde die in iedere ademteug is en als je het toelaat nu in iedere cel van je lichaam en adem adem adem en wees stil in de gelukzaligheid hiervan. 
En wat vind je in deze plek Lieve Mensen? Adem en wees stil. Doe je ogen dicht als je dat wil en wees gewoon hier. Laat de Liefde in en uitstromen met je adem, sta het toe dat Liefde rondgaat in je lichaam, de adem als een pomp, die levenskracht rond dragende in je lichaam, al je interne organen badende, wat is hier Lieve Mensen? Neem zo veel van deze Liefde als je wil toestaan, en vergis je niet, er is een oneindige voorraad van deze Liefde en je wordt alleen beperkt door wat jij kan toelaten, wat wordt beperkt door jouw mogelijkheid om je denken te omzeilen en de opgeslagen dichtheid in je lichaam. Waar je bent op je pad is een andere manier om dit in woorden uit te drukken. Er zijn geen beperkingen anders dan degene die jij jezelf oplegt. En dat is OK. Wees OK met waar je bent en wat je aankan en wees gewoon met de Liefde die jij in je prachtige geest, lichaam en ziel  kan brengen, en ieder niveau waarop jij bestaat.
Wat blijft er over als je alles afstroopt lieve Mensen? JIJ bent het. De Essentie van jou, jouw Waarheid, jouw ware natuur, God in Actie. En zoals eerder kan je dit alleen begrijpen tot de beperkingen die je jezelf oplegt en dat is OK. Wees stil en weet dat jij God bent op welke manier ook vandaag voor je beschikbaar is. Wees gelukkig en in waardering voor wat je kan voelen en wat je kan begrijpen op dit moment, het is meer dan je denkt, als je het toelaat.
Adem met mij nu Lieve Mensen, en als iemand die dit pad heeft gelopen op jullie Gezegende Aarde voor jou, als iemand die de menselijke beperkingen heeft overwonnen, sta me toe om met je te zijn nu als het goed voelt en juist om te doen. Laat me met je Zijn. Adem weer met mij nu. Voel mijn aanwezigheid nog een keer, laat mij jou toestaan om te voelen wat het is om meer verheven te zijn dan waar je nu bent. Sta toe, sta toe, sta toe. En laat me je tonen waar je aan vasthoudt dat je pad bedreigt. Laat mij je helpen. Want in werkelijkheid is er echt niets in je weg behalve dat wat je er zelf hebt neergezet, en dat wat je niet wil opgeven. Het is OK Lieve Mensen, het is OK. Alles is toelaatbaar en alles is perfect precies zoals het nu is. Rust in de Vrede die dit brengt wanneer je het volledig omhelst en laat dat toe in je geloofssysteem. Niets is niet zoals het moet zijn en alles ontvouwt zich voor jouw hogere welzijn en voor jouw groei als een ziel die deze ervaring heeft op Aarde.
Je kan niet weten wat er voor je in het verschiet ligt en het zou je helemaal geen goed doen om alle details van het pad te weten dat je zal volgen en dat je naar Huis ZAL leiden naar het Koninkrijk God's In Jou.
Dus geef je over. Aan dit moment NU.
En doe iedere stap vanaf deze plek langzaam en gestaag.
Met zo veel bewustzijn als je kan opbrengen in ieder moment. 'Wees als een dienaar wachtende op de komst van zijn Meester' is vastgelegd in religieuze teksten. Hiermee bedoelde ik, wees volledig aanwezig. Altijd. Voor wat zich NU ontvouwt.
Hier zal je een Vrede vinden dat tot nu toe buiten je bereik is geweest. Geef je over Lieve Mensen. Geef alle controle over. Laat het gewoon gaan. Laat mij je vasthouden in je angst. Het is OK Lieve Mensen, Alles Zal goed zijn en meer. Dit is mijn Belofte aan Jullie. Wees in Vrede. Ik BEN Lord Emanuel en ik BEN altijd bij je. God Zegene Jullie.

Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/