Friday, August 15, 2014

10.08.2014 Neem Tijd voor Jezelf


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
10 augustus 2014 

Neem Tijd voor Jezelf


Gegroet! Gegroet! Lieve Mensen ik ben het, Lord Emanuel gekomen om bij je te zijn deze dag, sterker dan ooit sinds onze werelden dichter tot elkaar komen en de versluiering wegvalt. Voel mijn aanwezigheid bij je nu Lieve Mensen, neem een moment van je drukke leven, neem een moment van vrede en stilte voor jezelf, want je verdient deze tijd, niet slechts voor de tijd dat je deze boodschap leest maar iedere dag, precies als je het nodig hebt moet je jezelf de tijd en ruimte geven om gewoon te Zijn. Wees bij me nu Lieve Harten, laat ons samen zijn voor een poosje zodat ik je kan helpen iets meer te voelen dan je alleen zou kunnen. Wat ook het niveau van je verlichting is, waar je ook bent op dit pad mijn Lieve Vrienden, ik kan je optillen, als je mij toestaat om dat te doen. En waarom is dit behulpzaam Lieve Mensen? Omdat het je een tijdelijke boost geeft, en een gevoel van wat er mogelijk is, wat er in het verschiet ligt voor je, wat je in staat bent zelf te bereiken. Laat me je een voorproefje geven van wat er mogelijk is, om je op te vrolijken en je tegelijk met hoop te bezielen, om je op je weg gaande te houden met een lichtere tred en een helderder pad.
Adem met me nu Lieve Mensen en open je hart. Dompel jezelf onder in deze ervaring, doe de deur dicht, doe je telefoon uit, geef jezelf deze tijd. Dompel jezelf onder in deze ervaring die nu voor je beschikbaar is. Doe je ogen dicht en adem. Diep. Laat toe, laat toe, laat toe zoveel als je kan, ontvang, ontvang, ontvang. 
Want nu is het meer dan ooit de tijd dat je volledig egoïstisch moet worden en volledig gefocust op JOUW hogere welzijn. De Weg van het Hart is niet voor de lafhartigen en je bent niet lafhartig want dan zou je deze woorden niet lezen. Maar je kan en je zal allerlei soorten van excuses vinden om jezelf niet de tijd te geven die je nodig hebt om echte deze diepe wonden te helen, om echt klaar te zijn om je over te geven aan het proces dat zich aan het ontvouwen is, of je het nu leuk vindt of niet. Lieve Mensen geef de worsteling op, geef het gevecht op. Je hebt dit zo lang gedaan dat je bijna vergeten bent hoe te Zijn. Je bent bijna vergeten dat je huidige levenswijze niet natuurlijk is, het is niet hoe je bedoeld bent te leven, het is niet hoe je bedoeld bent te bestaan op jouw Gezegende Moeder. Zij heeft je voorzien van alles dat je nodig hebt, je Vader- Moeder God heeft je alles gegeven dat je nodig hebt om te weten in je Hart.
Maar na verloop van tijd, duizenden jaren van tijd, ben je dit vergeten en ben je vergeten dat je geen geld nodig hebt om te gedijen op je Moeder. Betaalde je jouw eigen moeder voor de melk aan haar borst?! Betaalt de IJsvogel voor het water dat hij drinkt uit de stroom of de vissen in zijn feestmaal? Betaalt het gras voor de zon voor de energie om te groeien? Op een bepaalde manier ja, als je ziet dat alle dingen energie zijn en alle dingen verbonden zijn. Maar niet op de manier waarop jullie de systemen op aarde hebben opgezet. 
En alsjeblieft, ontduik niet de verantwoording hier Lieve Mensen. Ja we weten allemaal dat de bankiers degenen zijn die dit plan uitvoeren Lieve Mensen, het plan dat jullie allemaal in slavernij houdt, en het is zo makkelijk om met de schuldvinger naar anderen te wijzen en naar de donkere machten en alle dingen die jij niet bent. Maar Lieve Mensen, er komt een tijd voor iedere ziel op dit pad om te begrijpen dat we allemaal Eén zijn en dat het levensweb ingewikkeld is geweven en dat niets aan de ene kant van de wereld kan gebeuren,  dat niet de andere kant beïnvloedt. We zijn allemaal verantwoordelijk voor de systemen op deze planeet en we zijn allemaal verantwoordelijk voor de verandering die moet en zal komen op jullie Gezegende Aarde.
Dus wees de verandering die je wenst te zien. Wijze woorden inderdaad. Stop met vechten iedere dag, stop met excuses dat je alle door God gegeven uren moet werken om het werk te doen dat gedaan moet worden om genoeg geld te verdienen om te overleven, om het werk te doen dat "de planeet zal redden", stop stop stop met doen met doen met doen. Het is een gewoonte waarmee je moet stoppen. 
Je wereld zal niet uit elkaar vallen. Het kan er misschien uitzien alsof dat zo is, het kan wellicht voelen dat dat zo is, maar jullie oude manieren moeten instorten om plaats te maken voor het nieuwe. Geef jezelf alle tijd die je nodig hebt om alle noodzakelijke inwendige uitdagingen aan te kijken om vervolgens de alchemistische veranderingen te maken binnen je fysieke en etherische lichamen die deze transitie gladjes en inspanningsloos zal maken en keer terug naar je grotere krachten dan je je kan voorstellen, krachten die je geboorterecht zijn, krachten die de meerderheid van de mensen laten zien dat Ik BEN GOD IK BEN. Alleen dit zal jullie planeet veranderen, JOUW verandering, JOUW mogelijkheid om de veranderingen toe te laten binnen in je, om je krachten terug te krijgen en je terug te doen keren naar de volledig soevereine Vrije Wil Meester Schepper die je bent.
Je kan dit niet doen terwijl je van de ene plaats naar de andere rent achter de dollar aanjagend of de wereld reddend. Maak tijd voor jezelf Lieve Mensen, maar de reis naar binnen dagelijks. Neem mijn hand als je bang bent, ik zal je De Weg naar het Hart van God in jou laten zien. Dat is mijn Belofte aan Jou. Ik BEN Lord Emanuel en jullie zijn rijzende Lieve Mensen, jullie zijn de sterke kracht van verandering. God Zegene jullie.

Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/