Thursday, February 13, 2014

11.02.2014 Almachtige Liefde


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
11 februari 2014

Almachtige Liefde

Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, hier om met je te zijn deze dag. Ja, ik ben het werkelijk, twijfel niet. Wacht, wees stil en voel mijn aanwezigheid want ik BEN nu met je terwijl je deze woorden leest. Doe een diepe ademhaling, adem zo diep mogelijk in naar je buik als je kan, en adem al je spanning, dichtheid en negativiteit uit en voel het lichaam ontspannen, je hoofd ontspannen en wees open om mijn Liefde voor jou te ontvangen.
En hoeveel je ontvangt is totaal afhankelijk van hoe open je kan blijven, toestaan, hoeveel je uit je hoofd en gedachten en oordelen kan blijven, hoe je aanwezig kan blijven bij je adem en hartruimte en me binnen kan laten. Hoe sterk kan je dit doen Lieve Harten? Heb je ooit gedacht dat er altijd meer beschikbaar is voor je, ALTIJD? Ontspan dieper in dit weten, het weten dat er van je wordt gehouden, voorbij iedere vergelijking.
Wat betekent dit werkelijk voor je? Begrijp je dat je wordt gewiegd, omhelst, vastgehouden, met zulk een Liefde en waardering, in zulk een veiligheid en troost? Als je dit maar kon toestaan zo te zijn, als je van moment tot moment kon ontspannen om dit toe te staan zo te zijn.
Lieve Mensen, we zijn er voor je. We beschermen je. Wordt dit een beetje meer werkelijkheid voor je nu? Je hoeft nergens bang voor te zijn. Wordt dit een beetje duidelijker voor je nu? Lieve Mensen, de Hemelse Rijken zijn dichterbij dan ooit, als je stil genoeg zit dan zal je de adem voelen van je Beschermengel op je wang, je hebt eindeloos veel Wezens wiens enige doel is om je te dienen en te verzekeren dat al je wensen worden gemanifesteerd, om je leiden naar alle plaatsen en gebeurtenissen, je te brengen naar alle mensen die je nodig hebt om je wensen te vervullen. 
Ontelbare, ontelbare Wezens die alleen Liefde voelen voor je, ongeacht wat je hebt gedaan of hoe je je nu gedraagt. Ze kunnen voorbij dat alles zien want ze kennen je. Ze kennen je al een Eeuwigheid en ze geloven het menselijke gedragsplaatje niet, daden en woorden die je in de wereld projecteert die misschien minder behulpzaam zijn. Ze zien door dat alles heen Lieve Mensen, je kan ze niet voor de gek houden. Je bent goed, door en door, niets dat je kan doen wordt in hun ogen negatief geacht.
Kan je je zulk een Liefde voorstellen? Ik denk dat je dat kan, voel het nu, het is beschikbaar voor je nu. Kan je het geloven? Voel het nu Lieve Mensen, neerdalend en rond je, voel de Liefde die beschikbaar is voor je NU. Wie je ook bent en wat je ook doet of niet doet, hoe rijk of arm, hoe goed of slecht, het maakt niet uit. Begrijp je dit? Begrijp je wat ik bedoel?
Dus Lieve Harten, misschien niets nieuws voor je in woorden, maar heel nieuw in gevoel. Jullie bereiken nu nieuwe niveaus van verbinding en meer Vrede, meer Liefde, meer begrip is beschikbaar voor jullie. Laat t binnen, laat t binnen, laat t binnen.
Wees als een spons Lieve Mensen voor alles dat goed en puur is. Neem t op neem t op neem t op. En wat je voelt is een kracht die in je rijst  en dat voelt gekmakend goed! Een kracht die al je angst verbant, want waarom zou angst hier rondhangen in de blik van deze Almachtige kracht die wordt verzacht met zulk een Liefde.
‘De zachtmoedigen zullen de Aarde beĆ«rven’...dat zijn JULLIE Lieve Mensen, want als je in je kracht rijst, als je die kracht door je Wezen voelt stromen, wordt het verzacht want het is geboren in de zachtmoedige en de pure. Het wordt geboren bij degenen die deze kracht zullen gebruiken voor het goede, geboren bij deze die alleen Liefde kunnen voelen voor hun Broeder en Zuster Mensdom, het is in deze zielen, JIJ mijn Lieve Mensen, die zulk een grote macht zullen uitoefenen als deze wereld nooit gezien heeft in een lange, lange tijd. De kracht van Liefde. 
Je begint nu deze kracht te begrijpen mijn Lieve Mensen. Het is niet zwak, het is niet zweverig, en het is niet donzig. Het is de macht van de Goden. Het is de Almachtige kracht die alles wegsmelt wat verkeerd is in deze uiterlijke wereld. Je begint het te begrijpen en het is de enige weg in alle omstandigheden, in alle gebeurtenissen in jouw leven. Liefde Liefde Liefde is het enige antwoord en het is Almachtig in zijn bereik en diepte om alles te corrigeren.
Je Almachtige kracht gegeven met je Almachtige Liefde is de miraculeuze kracht die jullie wereld voor altijd veranderen. Dat is mijn Belofte aan Jullie. Ik BEN Lord Emanuel en ik hou van jullie met heel mijn hart. Voel de sterkte en kracht en neem alles wat je nodig hebt als de jouwe tekort schiet. God Zegene jullie Dierbare Harten.


Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/