Thursday, January 16, 2014

13.01.2014 Graaf Dieper


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
13 januari 2014

Graaf Dieper

Gegroet mijn Geliefde vrienden, hier zijn we weer, ik BEN met je, het is Lord Emanuel en ik BEN met je. En als je enige twijfel hebt of dat zo is, vraag ik je om je energie in je hartruimte te plaatsten en naar binnen te gaan om jezelf te bevragen. Dit is makkelijker te bereiken door enige diepe inademingen te doen door de neus en uitademingen door de mond, lange diepe schoonmakende ademhalingen, adem het Licht in en adem alle dichtheid uit. Nu, vertel je hoofd stil te zijn. Lieve Mensen, je weet inmiddels dat jij niet je hoofd bent. Je bent ongelimiteerd bewustzijn in een fysiek lichaam een fysieke ervaring hebbende op een fysieke planeet. Je hebt de kracht om je hoofd stil te laten worden, draag het dit op! Vertel je hoofd om stil te zijn en vraag dat je energie los wordt gelaten naar beneden in je hartruimte in het centrum van je borst en je kunt kiezen uit twee dingen, vraag je hart of je werkelijk de woorden van Emanuel leest of wacht en voel mijn aanwezigheid.

Beide manieren laten het je weten. En je kan alle twijfel laten varen want je vroeg het je hart en je hart liegt nooit. Dat is de Bron van je Waarheid Lieve Mensen en ik dring er met meer animo dan ooit bij je op aan, nu is de tijd om deze vaardigheid te ontwikkelen, nu is de tijd om tijd te maken om een oefening te vinden waarbij je innerlijke stilte vindt om dat deel van je te ontwikkelen dat met gemak de zaken van het hart kan horen. Want dat is waar je jouw absolute Waarheid zal vinden.

Versterk de vaardigheid van het ontwikkelen van stilte, en hiervoor Lieve Mensen, moet je dagelijks oefenen. Dat vraagt wat toewijding van jullie Lieve Mensen, maar dit is geen punt voor jullie, goed getrainde Strijders van het Licht! Toewijding van deze aard is stelt niets voor voor jullie. Jullie hebben vele levens toegewijd, slechts om nu hier te zijn in dit leven. Het ligt volledig binnen je mogelijkheden om 15 minuten per dag aandacht te besteden aan het ontwikkelen van stilte. Geen excuses, je hebt de wil, je hebt de vastberadenheid en je hebt het doorzettingsvermogen om dit tot het eind vol te houden. En het lag op het puntje van mijn tong te zeggen “tot het bittere eind” maar Lieve Mensen, het eind is niet bitter, het is zoet zoet zoet, zoals je je nu niet kan voorstellen,en het is niet het eind, het is een begin. Een begin van een nieuwe manier van leven of een herinnering aan een oude manier van leven, of een versmelting van die twee, een herstel van de manier waarop menselijke wezens zijn ontworpen om te leven, in totale vrijheid, met Soevereine Vrije Wil en totale verbinding met Vader-Moeder God, Al Dat Is. Het zal er niet uitzien als enige andere manier van leven hiervoor, jullie zullen je eigen unieke samenlevingen smeden maar ze zullen gebaseerd zijn op Universele Wetten die niet veranderen en die jullie je allemaal herinneren, opgeslagen in jullie fysieke lichamen.

Deze herinneringen worden nu geactiveerd en velen van jullie beginnen je te herinneren hoe je zou moeten leven, velen van jullie ervaren groot ongemak slechts overlevend op het oppervlak van jullie Aarde, zo groot zijn de verschillen tussen hoe je je herinnert hoe het leven is en dat wat zich momenteel afspeelt buiten op het oppervlak van jullie planeet. Dit is een zeer uitdagende tijd, jullie worden tot het uiterste gerekt, jullie hebben letterlijk één voet in beide kanten, en het kan ongemakkelijk, gedesoriënteerd en erg uitdagend zijn gewoon je dagelijks dingen te doen.

Lieve Harten, ik dring er bij je op aan met alles dat je nog in je hebt, graaf dieper, je hebt meer in je daar, je hebt meer, jawel, graaf dieper Lieve Mensen, je hebt kracht over, je hebt uithoudingsvermogen over en je kan en zal dit doorlopen totdat het Licht tot Overwinnaar is verklaard.

Nu, lieve Mensen, alsjeblieft WEIGER om met de ogen te zien die gebrek en leiden waarnemen in de buitenwereld. Weiger gewoon om dat spel te spelen. Verzin het! Verzin in je hoofd precies hoe jouw wereld eruitziet en wat je tegen gaat komen als je je dagelijkse dingen aan het doen bent, filter alles eruit dat je wanhopig maakt, gum alles uit dat je verdrietig maakt.

En ik suggereer niet dat je in een fantasiewereld leeft. Ik vraag je niet om je gevoelens te ontkennen, absoluut niet. Wat ik bedoel Lieve Mensen, word hier slim in. Weet dat als je naar de supermarkt gaat of naar de winkels dat je dingen gaat zien die je verstoren, weet dat als je naar het nieuws kijkt dat je van streek zal raken van de wreedheid, oneerlijkheid en het lijden in je wereld. Voordat je een stap buiten de veiligheid van je huis doet, doe enige diepe ademhalingen en vraagt je Grootse God Aanwezigheid Ik BEN om de Aanwezigheid te zijn die je voorgaat en alles mogelijk maakt.

Vraag voor je hogere welzijn dat alle positieve en constructieve dingen aan je worden getoond. Weiger om deel te nemen aan de drama en wanhoop en kies ervoor alleen het goede te zien in het Al en de Perfectie van alle dingen. Blijf stevig geworteld in je hart als je met je dagelijkse leven bezig bent, voel alles dat er te voelen is, ervaar alles dat er te ervaren is, maar weiger om naar beneden te worden getrokken door wat je waarneemt als negatief. Blijf in je hart Lieve Mensen, want hierin ligt de Waarheid. Blijf in je hart en alles zal je worden gegeven. Dat is mijn Belofte aan Jullie. Ik BEN Lord Emanuel en ik Hou van jullie Kostbare Harten. God Zegene ieder van jullie moedige moedige zielen. Ik eer jullie moed en vastberadenheid.


Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.


Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com


Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/