Friday, October 25, 2013

22.10.2013 Ontvouwende gebeurtenissen


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
22 oktober 2013

Unfolding Events
(‘Ontvouwende gebeurtenissen’)Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het , Lord Emanuel weer tot jullie dienst deze dag. En doe een diepe inademing Dierbare Harten, een diepe ademhaling in jullie buik zo laag als het gaan wil en een lange langzame uitademing, alle spanning en zorg bevrijdend die je wellicht hebt gedragen deze dag. Laat het allemaal gaan Lieve Mensen, laat het allemaal gaan alsof je niets hebt om vast te houden, want in dit moment heb je dat ook niet. Laat alles gaan, zelfs je identiteit, dat wat je definieert, moeder, vader, leraar, healer, laat al deze dingen wegsmelten tot je slechts puur Wezen bent. Dit kan een aantal Heilige Ademhalingen nodig hebben. Ah, goed zo Lieve Mensen, dat is veel beter. 

Wel de dingen raken aardig verhit, niet waar Lieve Mensen, kan je het voelen? De buitenwereld mag zich nog niet bewust zijn van wat er gaande is in jullie wereld maar wij zijn ons bewust, wij in het Verrezen Hemelrijk zien Alles, we hebben ogen en oren overal mijn Lieve Mensen, er is niets dat aan ons voorbij gaat. We zijn steeds waakzaam, we houden alle dingen steeds in de gaten op jullie Gezegende planeet, het is een constante veranderende en  zich gestaag ontwikkelende situatie op jullie planeet momenteel en wij in het Verrezen en  Engelachtige Hemelrijk veranderen en verschuiven constant om de veranderende zaken op jullie planeet bij te houden en voor te zijn. We kunnen slechts zover vooruit zien, gegeven alle variabelen van iedere situatie of ontvouwende gebeurtenissen en we kunnen gebeurtenissen classificeren als mogelijk, waarschijnlijk of zeker. Veel dingen moeten in lijn zijn en vele factoren moeten op hun plaats staan voordat we welke gebeurtenis dan ook als zeker kunnen verklaren op het oppervlakte van jullie Gezegende planeet Aarde.

Er zijn oneindig veel mogelijke gebeurtenissen en meer berekenbare waarschijnlijke gebeurtenissen, maar dingen beginnen zich duidelijker af te tekenen als we praten in termen van de dingen die zich zeker zullen afspelen. Dierbare Harten zoals jullie goed weten, het Licht van God vlamt omlaag op jullie planeet vanaf jullie fysieke zon in dagelijks toenemende hoeveelheden. Dit betekent dat de trilfrequentie van al het Leven dat zich op jullie planeet ontvouwt dagelijks verhoogd wordt. Dit schudt letterlijk alle dichtheid die op jullie Mooie planeet bestaat op, en eruit. Letterlijk alles dat donker is en alles dat strijd veroorzaakt en alle hebzucht, corruptie, oorlog en haat  wordt naar boven geschud en bevrijd. Alles dat donker is op jullie Aarde moet worden blootgesteld en wordt blootgesteld terwijl wij spreken. Dit Lieve Harten, is zeker.

Ik wil jullie er vandaag van doordringen dat de meest corrupte en machtige systemen op jullie Aarde de banksystemen zijn. Lieve Harten vergis je niet, deze instituten zijn privé-eigendom van individuen wiens hebzucht en corruptie op dit moment voorbij jullie begripsvermogen gaat. Hun bereik, hun grote tentakels van macht gaan dieper in jullie samenleving dan jullie je bewust zijn en hun plannen om deze Planeet te overheersen zijn zo kolossaal dat het zelfs de meest opgeleide van jullie, in de zaken van wie jullie planeet werkelijk controleert, zou shockeren. 

Lieve Mensen, dit is niet een training (exercise) in het geleidelijk opvoeren van angst, dit is een training in opleiding, van gewapend zijn met informatie die jullie zal  toestaan om jullie kracht te vinden en erin te stappen, wij in het Verrezen Hemelrijk geven deze informatie niet gemakkelijk en we doen dat met een hoge mate van overleg en vooruitdenken om jullie te wapenen met kennis die jullie zal helpen. Helpen om een diepe ademhaling te doen, om volledig te begrijpen wat de werkelijkheid is op jullie Aarde, zodat jullie op kunnen staan in jullie kracht met jullie ogen wijd open, wetende dat de meest corrupte instituties moeten vallen, want zij kunnen niet in het Licht staan, wetende dat de elite moet worden blootgesteld met hun gruwelijke misdaden tegen de mensheid en hun ongelimiteerde hebzucht naar macht en controle, want zij kunnen zich niet in het Licht verstoppen.

Lieve Mensen, dit zijn de spannendste tijden die jullie planeet Aarde ooit heeft gezien! Want in het blootleggen en het afbrokkelen van deze grote huizen van corruptie en hebzucht ligt het pad naar jullie vrijheid. Lieve Harten wees niet bang voor wat er komt, alsjeblieft begrijp dat jullie worden gedragen en dat er voor jullie wordt gezorgd door legioenen en legioenen in het Ongeziene, jullie zijn Kinderen van God en niets zal jullie schaden als je sterk blijft in dit weten. Blijf trouw naar jezelf, weet dat in je borstkas het hart van een Leeuw slaat en in je borstkas leeft een vlammende zon van God’s oneindige Licht en 3 verblindende vlammen van God’s Oneindige Liefde, Wijsheid en Kracht.

Jullie Overwinning is verzekerd en ieder ongemak dat je mogelijk ervaart, terwijl gebeurtenissen ontvouwen overal op jullie wereld, zal kortdurend zijn. Helemaal wanneer je het plaatst in vergelijking met de decennia en decennia en eeuwen van het leven in vrijheid, Vrede en voorspoed en in nooit eindigende vreugde die zullen volgen. Dit is mijn Belofte aan jullie. Ik BEN Lord Emanuel en jullie worden in liefde en waardering gedragen voorbij jullie weten. Ik Hou van jullie en ik Zegen jullie Lieve Dierbare Harten.

Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/