Sunday, October 13, 2013

11.10.2013 Houd Je Vrede Vast


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
11 oktober 2013


Hold Your Peace
 (Houd Je Vrede Vast)

                 

Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het , Lord Emanuel, gekomen om bij jullie te zijn vandaag. Adem diep Lieve Mensen, adem de Heilige Vuur Adem van God in en adem alle dichtheid uit, alles waarmee je gedachtes vandaag wellicht bezig zijn, leeg dit alles met een lange en langzame en opzettelijke uitademing. Doe dit een aantal keren, Lieve Mensen, 7 is ideaal maar doe het zo vaak als je prettig vindt voelen en totdat je je rustig en kalm voelt en stiller in  de geest. En je zal deze vrede en kalmte nodig hebben in de komende dagen Lieve Mensen. Jullie moeten nu de donkere tijden aankijken die naar jullie geliefde planeet komen en aan jullie wordt gevraagd om jullie vrede ten alle tijde te bewaren als alles rond jullie de rust verliest. 

Inderdaad Lieve Mensen, de economische ramp die aan een draadje hangt is bijna op jullie neergedaald en ik dring erop aan bij degenen die nog overtuigd moeten worden dat dit realiteit gaat worden om tenminste enige simpele voorzorgsmaatregelen te nemen, enige wijze voorzorgsmaatregelen die niet veel van jullie tijd zullen nemen, gewoon om enige praktische dingen op hun plek te hebben om je comfortabel te houden de komende dagen. Want op je gemak zal het makkelijker zijn om je vrede te bewaren en dat is wat er van jullie wordt gevraagd Lieve Harten in de komende donkere dagen op jullie planeet.

Jullie weten beter dan de massa van de mensen, jullie hebben lang geweten dat alles niet is wat het lijkt in de buitenwereld van jullie geliefde planeet. Jullie zijn niet voor de gek gehouden zoals de massa van de mensen dat zijn en jullie hebben jullie onderzoek gedaan, de roeping in je hart beantwoord om uit te reiken en te streven naar dat hogere doel waarvan je weet dat het in je bestaat.

En jullie zijn geantwoord mijn Lieve Mensen, jullie zijn geantwoord. Jullie moedige en dappere zielen die op zijn gestaan tegen de normale praktijken in jullie wereld, degenen van jullie die nooit daarin pasten, degenen van jullie die alles afwezen wat de massa van de mensen als zoete koek slikte zonder vragen, allen van jullie die een verschillend pad volgde zijn geantwoord en jullie zijn gewapend met het weten dat jullie zo ijverig zochten.

Jullie weten beter en jullie zijn goed voorbereid voor de komende tijden voor jullie en toch voel ik dat sommigen van jullie een beetje twijfel voelen of het gevoel hebben dat ik niet tegen hen spreek. Ik voel dat sommige van jullie in ontkenning zijn en dat je hebt wat nodig is om op te stijgen uit de dualiteit en begrenzing die jullie bindt op deze planeet.

En ik zeg dit tot jullie Lieve Harten, let op mijn woorden, jullie zijn bezig geweest met je voor te bereiden voor deze tijd van leven tot leven. Dit is niet nieuw voor jullie Lieve harten. Zelfs als je denkt in dit leven dat je niet genoeg weet, dat je niet spiritueel genoeg bent, dat je ver bent van het pad, dat je niet goed genoeg bent, ik vertel je en ik vergis me niet Lieve Mensen, je bent genoeg! Je bent op dit pad geweest gedurende duizenden incarnaties en je hebt geleerd en gestudeerd, vele vele grote uitdagingen aangekeken leven na leven zodat ten tijde van deze incarnatie, je meer dan klaar zou zijn om de uitdagingen aan te kijken die onvermijdelijk zouden komen.

Nu is die tijd Lieve Mensen, en we zijn geen minuut voor middernacht Lieve Mensen, we zijn in het kosmische moment waar jullie je allemaal voor hebben voorbereid. De tijd is Nu. Het uur is nu gaande en we kijken naar jullie, de ontwakende (awakened) mensen van Aarde om het Licht te dragen in de donkere uren die komen. Dit is de tijd dat al jullie training in actie zal worden gezet, dat jullie demonstreren dat jullie meer dan klaar zijn om jullie vrede te bewaren en in het Licht te staan, ongeacht wat zich afspeelt op het buitenste oppervlak van jullie planeet Aarde.
Het is tijd om te voor vrede te kiezen Lieve Harten, tijd om te kiezen om in vrede te zijn met je leven en al degenen die jou leven ooit hebben aangeraakt, het is tijd om in vrede te zijn met jullie Schepper en de brug van vrede over te steken waar jullie klaar zijn om Liefde te ervaren in al zijn/haar Zegeningen. (Love in all it’s Grace). 

Vind jullie vrede Lieve Harten en hou het vast. Houd jullie vrede vast ongeacht wat deze buitenwereld naar jullie toegooit. Dit is wat van jullie wordt gevraagd en in jullie vrede en Licht zullen anderen die van hun vinden. Onderschat niet jullie macht en invloed in de komende tijden. Houd jullie vrede vast Lieve Mensen en Alles Zal Goed zijn. Dit is mijn belofte aan jullie. Ik BEN Lord Emanuel. Het Koninkrijk van de Hemel is in jullie, het is er altijd geweest en zal er altijd zijn. Ik Houd van Jullie Lieve Harten. God Houdt van jullie. Vergeet dit niet. 

Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.


Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com


Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/