Sunday, October 20, 2013

16.10.2013 De Kracht van Gezag


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
16 oktober 2013

The Power of Command 
(‘De Kracht van Gezag’)


Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het , Lord Emanuel, gekomen om bij jullie te zijn vandaag. En ik zal doorgaan met bij jullie te komen tot er een dag komt dat jullie de woorden van een Meester niet meer nodig hebben om jullie te gidsen, want jullie zullen sterk genoeg zijn in jullie eigen hart te luisteren naar jullie innerlijke stem van God die spreekt door jullie eigen hart, in je en door je. Tot die dag hebben jullie, Dierbare Harten, nog enige begeleiding nodig en enige hulp om jullie te assisteren door deze uitdagende tijden op jullie planeet. Want vergeef me als ik het mis heb maar jullie planeet Aarde is nog altijd een hele wispelturige plek niet waar? Je zou er goed aan doen gewapend te zijn met kennis en kracht in de dagen die komen.
En jullie hebben meer macht dan jullie denken Lieve Mensen, vele keren heb ik dit gezegd en ik zal dit weer en weer zeggen totdat ik zie dat jullie het volledig begrijpen. Je kracht ligt niet in fysieke kracht, je kracht ligt niet in het volume van je stem en je kracht ligt niet in je vermogen iemand te slim af te zijn. Nee Lieve Mensen, dat is het niet. Jullie kracht Lieve Mensen, ligt in de kracht van gezag, jullie kracht van intentie, jullie kracht van aandacht en jullie kracht van verbeelding. Dat is waar je kracht ligt en weinigen van jullie begrijpen volledig hoe krachtig dit is en toch werkt het, of je je er nu van bewust bent of niet. Bedoelend dat je kracht van aandacht altijd aan het werk is, je kracht van de gedachte stopt nooit, Lieve Mensen, of je het nu leuk vindt of niet, of je het nu beheerst of niet, je scheppingskracht  is doorlopend aan het werk alle omstandigheden en gebeurtenissen in je leven te creëren. 
Jullie weten dit allemaal Lieve Mensen, dit is geen nieuws voor je, maar begrijp je de macht die je in je handen hebt en hoe je die kan gebruiken voor het goede? Ik weet dat er veel wordt gesproken voor de wet van aantrekking en het visualiseren van je droomauto, je droomhuis, je droomleven en hoewel dit alles op zich best spectaculair is, praat ik over de macht om oorlog te stoppen, de macht om de donkere krachten voor eens en altijd te onthullen, ik praat over de macht om een einde te maken aan chemische oorlogsvoering, ik praat over de macht om een eind te maken aan de honger.
Nu begrijp ik dat deze dingen wellicht wat groot lijken kwa onderwerp, ik weet dat ze wellicht lijken op massieve wereldproblemen en ik weet dat je je zo klein moet voelen in vergelijking met deze wereldproblemen, maar Lieve Mensen, MAAR jullie zijn niet alleen en jullie kunnen het Hemelse Koninkrijk (“Ascended Realm”) aanroepen mijn vrienden en als dat geen indruk op je maakt dan begrijp je wellicht niet geheel de kracht en omvang en de ver-reikende krachten van de legioenen en legioenen van ontelbare Verrezen Meesters, grote Kosmische Wezens,  Aartsengelen en engelen die overuren maken om jullie te dienen en jullie en jullie planeet te redden van jullie eigen erfenis (“demise”..kan ook overlijden betekenen).
Lieve Mensen jullie hebben deze kracht, jullie hebben deze kracht om ons aan te roepen in het Hemelse Koninkrijk en wij hebben de  macht om ontelbare engelen, ontelbare engelen te sturen, ontelbare engelen Lieve Mensen, dat betekent te veel om te tellen!!! We hebben ze tot onze beschikking om voor ALLES te zorgen wat jullie vragen. Nu Lieve Harten, jullie zijn Scheppende wezens levend op een planeet van Vrije Wil. Dat betekent dat niemand zich mag bemoeien met de dingen op jullie gezegende Planeet zonder dat jullie dat gevraagd hebben. We kunnen niet ingrijpen om kernkoppen die worden ontgrendeld te stoppen als jullie het ons niet vragen te doen, we kunnen giftig afval van  kerncentrales niet opruimen tenzij jullie het ons vragen, we kunnen ons niet bemoeien met oorlogsgebieden zonder dat jullie het ons vragen en gelukkig Lieve Mensen doen jullie dat, jullie doen dat.
Zo velen van jullie bidden en roepen ons dagelijks om in te grijpen uit jullie naam en te helpen de waanzin te stoppen die schijnbaar uit de hand loopt op de oppervlakte van jullie gezegende Planeet. 
Stop niet in de komende dagen. Vergeet niet de kracht van jullie gezag. Het is jullie recht als scheppende Vrije Wil Wezens op te dragen en te vorderen dat sommige dingen op jullie Aarde zo moeten zijn, dit is jullie God gegeven geboorterecht, gebruik het Lieve Mensen! Genoeg is genoeg! Het is tijd jullie wereldleiders de wacht aan te zeggen, het is tijd om jullie corrupte regeringen de wacht aan te zeggen, het is tijd voor jullie om jullie macht terug te nemen en het zo te bevelen. Jullie verdienen een vredige, vreugdevolle, weldadige wereld en het komt Lieve Mensen, het komt.
Het Licht van God neemt dagelijks toe op jullie planeet en het licht onthult het donker als nooit tevoren. De donkere krachten weten dat hun tijd voorbij is en de dingen moeten wellicht een beetje erger worden voordat ze beter worden.

Maar weet Lieve Harten dat ze beter zullen worden en ze zullen veel sneller beter worden als je hier aan denkt in je gebeden en ons roept om onze assistentie te vragen. Met jullie Vrije Wil in lijn met God’s Wil, Goddelijke Wil, is er geen limiet aan wat je kan bereiken. Verspil geen tijd en energie aan angst Lieve Mensen, bereid jezelf voor, zeker, maar geef niet toe aan angst, dat behoort aan de donkere kant en heeft geen plek in jullie hart. Blijf kalm (‘hold your peace’), vind je kracht, uit het en weet dat Alles Goed Zal zijn. Dat is mijn belofte aan jullie. Ik BEN Lord Emanuel en ik Hou van jullie Lieve moedige Harten. Meer dan jullie je kunnen voorstellen. God Zegene jullie.


Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/