Thursday, August 22, 2013

19.08.2013 Jij bent een Oneindig Wezen


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
19 augustus 2013

Jij bent een Oneindig Wezen

                 

Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel gekomen om bij je te zijn vandaag, mijn liefde voor jullie is eeuwig en als je jezelf slechts een paar minuten geeft, kan je dit voelen in je hart. Dat is het mijn Lieve Harten. Doe een paar diepe ademhalingen en kom gewoon hier, bij mij. Je hebt een drukke dag gehad vol van alle rijkdom van het leven en alles wat dat je brengt. Maar je bent nu hier, bij mij, wees nu stil en hoor mijn woorden. Want het zijn echt jouw woorden, want we zijn Eén. We zijn allemaal Kinderen van God en in die eenheid communiceert het Goddelijke met ons individueel door zichzelf,  ieder van jullie broeders is Goddelijk, communicerend met jou. 

Wees aandachtig Lieve Harten voor alles en iedereen in jouw ervaring want dit is de Waarheid, er wordt met je gecommuniceerd in ieder moment van iedere dag op iedere mogelijke wijze. Als je aanwezig kan zijn voor deze Waarheid en open staan voor het leven in plaats van gesloten in je geest en opgaand in je gedachten van gisteren en angst voor morgen, zodra je begint open te staan voor deze Waarheid zal je opmerken dat het zich ontvouwt op manieren waarvan je niet kan ontkennen dat ze Goddelijk zijn georkestreerd.

Lieve Mensen, in het begin zullen het kleine dingen lijken die je opmerkt en hier is het waar velen van jullie afhaken. Je zal deze “kleine” dingen afdoen als toeval, gelukkige toevalligheden, ongelukken, en dat je slechts “dwaas” bent anders te denken. Je geest en je ego zullen je tot dit resultaat betogen en je overtuigen niet zo dom te zijn. Herinner je alsjeblieft lieve Mensen dat je alter ego het symbool is van je afscheiding van je Vader-Moeder God en het zal heel luid schreeuwen bij iedere poging van jou om de Goddelijkheid in iets te herkennen. En dit is de stem waar je naar gewend bent te luisteren en het is erg overtuigend.

Lieve Mensen, open je geest voor de mogelijkheid van deze waarheid en begin met aandacht te geven aan de communicatie met het Goddelijke in de vorm van je broeders en zusters, je omstandigheden en de gebeurtenissen in je leven. Wat proberen ze je te vertellen? Wel Lieve Mensen, ze vertellen je wellicht vele “kleine” dingen, zoals waar je het beste en verste brood kan kopen of welk nieuw voedselsupplement voor ze werkt of huidproduct dat vrij is van alcohol of “grotere dingen” zoals de partner in je leven doet niet zijn best voor je of je kinderen zijn minder dan perfect. Luister naar deze communicaties zonder verdediging. Waarom? Omdat ze je naar MEER van jezelf leiden, ze wijzen je naar de Waarheid dat je een oneindig Wezen bent met ongelimiteerde mogelijkheden, ongeacht hoe ze er uitzien of hoe ze horen voor je ego. 

Lieve Mensen, vele van jullie ervaren levensveranderende omstandigheden die wellicht je wereld zoals je dat kende overhoop heeft gegooid. Velen van jullie ervaren uitdagende gebeurtenissen die je dwingen vraagtekens te zetten bij wat je dacht dat de waarheid was. Lieve Mensen, dit is het signaal om wakker te worden, en net als de kleinere aanwijzingen wijzen deze enorme signalen allemaal in de zelfde richting op een luidruchtigere wijze. Je bent meer dan dit; je bent een oneindig Wezen met onbeperkte mogelijkheden. En het Universum zal hiermee doorgaan, indien nodig tegen je schreeuwen tot je het begrijpt. Totdat je je eraan overgeeft en het omhelst als je Waarheid. Dan zal je diepe vrede ervaren, dan kom je in lijn met wie je werkelijk bent en wat waar is voor jou nu op dit moment.

Mijn Lieve Harten, accepteer dit als je waarheid en het leven zal je niet langer in stukken slaan. Niet langer zal je je voelen als een zeer kleine zeiler in een breekbaar bootje dat heen en weer wordt gesmeten in een storm, volledig overgeleverd aan de genade van de kracht van de oceaan.

Het leven zal doorgaan met de krachtige macht die het is, maar je zal de golven rijden als een getalenteerde surfer, verrukt door de grote golven die de ups en downs zijn van het leven, opgewonden door de rit. Opgeladen door de opwinding die het onbekende is.

En wederom mijn Lieve Mensen, vele van jullie hebben dit eerder gehoord en denken dat jullie het weten. En jullie kunnen heel goed begrip hebben van deze Waarheid maar jullie ervaren het niet in de realiteit. Dit is een heel belangrijk punt. Hou jezelf niet voor de gek Lieve Mensen, je kan dit eerder hebben gehoord maar luister je ook echt?

Adem een paar keer diep Lieve Mensen en weet dat je met mijn hulp kan implementeren wat ik met je deel. Je kan beginnen met het transformeren van je leven van angst en ontzetting, begrenzing en lijden naar een van pure vreugde en verwondering. Dit is mijn Belofte aan jullie. IK BEN Lord Emanuel en ik Hou van jullie, dierbare Harten. God Zegene jullie allen.


Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/