Sunday, August 18, 2013

14.08.2013 Wees Stil en weet dat IK God BEN


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
14 augustus 2013

Wees Stil en weet dat IK God BEN

                 
                                          

Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het Lord Emanuel gekomen om weer bij jullie te zijn deze dag. En Lieve Mensen als jullie werkelijk alles dat beschikbaar is voor jullie op dit moment zouden ontvangen, dan zou ik niet meer hoeven schrijven, want jullie zouden het allemaal zelf kunnen ontvangen. Maar zover zijn we nog niet mijn Lieve Mensen we zijn er nog niet. Maar jullie kunnen veel en veel meer ontvangen dan jullie jezelf toestaan terwijl jullie deze woorden lezen, maar word eerst stil en breng je hoofd tot rust en neem een paar momenten om diep in je buik te ademen. Dat is al zoveel beter, niet waar?
Is het niet apart dat we de ene staat van zijn beoordelen beter te zijn dan een andere? Als je de tijd neemt die het duurt om stil te worden en je hoofd te legen van alle lawaai van al het komen en gaan van je leven deze dag en waarschijnlijk gisteren en de dag daarvoor en al de zorgen en stress die je meedraagt, wanneer je een paar momenten neemt om je last te verlichten en het voelt beter, dan beoordelen wij die toestand als goed en die andere toestand als slecht. Nu dat is een zekere weg om ons in een continue staat van ongemak met onszelf te houden. Wat als, Lieve Mensen, iedere staat waarin je bent “goed” is? Wat als alles wat je voelt, inclusief verdriet en wanhoop. goed is?
Dit concept heeft wat tijd nodig om te bezinken en een beetje langer om te verwerkelijken in je dagelijkse leven. Het doel van je leven is vreugde mijn Lieve Mensen en dit is vaak verkeerd begrepen als je altijd gelukkig voelen. Dit is niet wat het betekent. Dit zou je enige opluchting moeten geven want velen van jullie voelen zich verre van vreugdevol op ieder moment in deze huidge tijd!
Velen van jullie voelen wanhoop en hopeloosheid, angst en twijfel en velen van jullie denken dat dit betekent dat jullie ver zijn van jullie spirituele ideaal. Mijn Lieve Mensen ik kan dit niet genoeg tegen jullie zeggen, jullie zijn gearriveerd, dit is het, jij ben jij en het is goed genoeg, spiritueel genoeg en je bent nu perfect en volmaakt. Je bent niet je gedachten, je bent puur bewustzijn en je gedrag is deel van een groter Goddelijk Plan dat zich perfect ontvouwt in ieder moment georkestreerd door een Hogere Intelligentie.
Het is tijd dit werkelijk te weten als je Waarheid, zodat je alle  gehechtheid aan en veroordeling van je gedachtes en emotionele staat van Zijn kan laten gaan. Vanaf deze plaats van ontspanning kan je beginnen met de keuze je beter te voelen. Begin met je werkelijk bewust te zijn van hoe je je voelt wanneer je voelt dat je uit je centrum wordt getrokken door iets of iemand en begin het bewustzijn te ervaren om te kiezen om je anders te voelen door anders te denken, in plaats van in de emoties en gedachtes getrokken te worden en ermee aan de haal te gaan op een pad dat leidt tot pijn en verwarring en misere.
Je gedachtes zijn als wolken op een zonnige dag. De pure heldere hemel tussen de wolken is de stilte, de pure eindeloze Jij. De meeste van jullie mijn Dierbare Mensen, worden afgeleid door de wolken en kijken alleen naar hen en volgen ze als ze zich met een andere verbinden en met nog een andere tot er geen blauwe hemel meer over is om te zien. Ik zeg jullie Lieve Harten, zie de wolken, wees getuige van de wolken en laat ze voorbij drijven terwijl je je aandacht houdt op de heldere pure stralende blauwe hemel. De wolken zullen komen en gaan maar de blauwe hemel is eeuwig en in die stilte is eindeloze potentie. In die stilte is de werkelijke Jij. Dit is de betekenis van de bijbelse spreuk:” wees Stil en weet dat IK God BEN”.
Dit is wat jullie nastreven Lieve harten, de ruimte tussen de wolken, de stilte tussen jullie gedachtes. Dit soort bewustzijn dit kan alleen komen als je ruimte geeft door het eindeloze gekwetter te laten ophouden dat komt met het constant veroordelen van je gedachtes, je staat van zijn en inderdaad de constante veroordeling van je buitenwereld. 
Mijn Lieve Harten, jullie zijn de pioniers, jullie zijn de moedige harten die een pad hakken voor anderen om te volgen net zoals ik dat deed voor jullie. Jullie zijn Meester co-scheppers, onze Vader-Moeder God schiep jullie in gelijkenis, wat betekent, God gaf de Kinderen van God dezelfde krachten als hij/Haarzelf. Jullie kunnen nog niet volledig de implicaties begrijpen hiervan, maar jullie kunnen begrijpen dat jullie het geweldige Ik Ben Sterrenzaad Ras zijn en dat jullie hier zijn om te co-scheppen met jullie Vader-Moeder God om je te ontplooien en te groeien in creativiteit en overvloed. Om dit effectief te doen en op een lijn met de Wil van God moet je je gedachtes Meester Zijn en je moet het niet-oordelen van jezelf en je gedachtes praktiseren, bedoelend geen gehechtheid op ze plakken.
Lieve harten jullie toewijding hierin wordt groots en snel beloond. Je kan vreugde ervaren in verdriet, en vreugde in iedere omstandigheid waarin je jezelf bevindt en wanneer je dit doet dan ben je  het Hemelse Koninkrijk binnengegaan want je bent het Hemelse Koninkrijk.. Dit is mijn belofte aan jullie. Ik BEN Lord Emanuel en jij mag het vergeten zijn, het heeft jou niet verlaten. De Hemel wacht op jouw waardige terugkeer. Ik Hou van Jullie. God Zegene Jullie.

Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/