Thursday, May 23, 2013

23.05.2013 Houd Standvastig Stand


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
23 mei 2013

Houd Standvastig Stand                    
Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, zo blij om weer bij jullie te zijn deze mooie dag! En zoals altijd Lieve Harten IK BEN echt bij jullie, nu terwijl jullie deze woorden lezen, neem een moment van je tijd om mijn aanwezigheid te voelen. Adem diep in en doe een lange langzame uitademing en voel me echt bij je. IK BEN hier. Zo veel problemen in de wereld vandaag Lieve Mensen en jullie worden vergeven als jullie de gebeurtenissen in de buitenwereld jullie laten beinvloeden. Terwijl de energieën van de Aarde steeds hoger in vibratie worden opgetild, onvouwt zich tevens het afschudden van alle dissonatie rondom.
Dit betekent in realiteit Lieve Mensen dat meer vreselijke gebeurtenissen zich zullen ontvouwen, en zich nu ontvouwen, en bij zoveel van jullie wanhoop en verlies van vertrouwen veroorzakend, maar ik vertel jullie Lieve Mensen in duidelijke woorden dat het nu het moment is om sterk te zijn, nu is het moment om standvastig te zijn in het Licht, nu is de tijd dat jullie uitvinden waar je uit bent opgebouwd en waarom, uit de miljarden van levensstromen, werden jullie gekozen om te incarneren op deze Aarde in deze tijd. Nu is de tijd, als alle anderen om jullie heen hun hoofd lijken te verliezen, dat jullie opstijgen met het hoofd omhoog , uit de modder, om het Licht van de God Perfectie te zien aan de horizon.
Dat is het verschil tussen jullie en degenen die nog wakker moeten worden en die nog steeds sluimeren. Onthoud dit en onthoud dit goed Lieve Harten, dit maakt jullie niet beter dan de massa van de mensen! Zij zijn slechts nog niet wakker en mogen dus niet veroordeeld worden want zij worden nog altijd bespeeld en zijn een slachtoffer van het leven en de externe omgeving waarin zij zichzelf bevinden. Zij hebben niet het voordeel van inzicht dat jullie hebben Lieve Mensen, zij zijn niet bewapend met dezelfde kennis, nog niet. Dit maakt ze niet minder op geen enkele wijze. Alsjeblieft houd dit in gedachte deze komende dagen want vele daden komen in het Licht die jullie huid zal doen samentrekken en jullie tolerantie zal tot het maximum worden getest. Oordeel niet over ze Lieve Mensen, want zij weten niet wat zij doen.
Maar jullie zijn bewapend met informatie en een weten in jullie hart en dit is de tijd dit in de praktijk te brengen, jullie kunnen erboven uitstijgen, jullie kunnen jullie ogen uit de diepte van de dualiteit tillen en alle gekte die meekomt, alle gruwel en al de twisten verdienen niet jullie aandacht. Kijk weg Lieve Mensen, en focus alleen op dat wat je WIL. Vrede op Aarde en een verdwijning van alle kwaad en een terugkeer van jullie mooie Moeder Aarde naar haar pure conditie. Nu, meer dan in enige andere tijd, is het noodzakelijk dat jullie wegkijken van de nieuwskoppen en jullie die zelf creëren! Ik suggereer niet dat jullie jezelf volledig afsnijden van de wereld, het is wijs om een globaal idee te hebben van wat er in jullie wereld gaande is, maar ik  moedig jullie aan om jullie bronnen van informatie wijs te kiezen. Kijk niet naar of in de grote TV zenders of kranten voor jullie informatie, want zij vertellen niet de waarheid. Zij schilderen alleen wat degenen met de macht willen dat jullie lezen en zij zijn vaak zo ver van de waarheid dat sommige verhalen niets dan totale verzinsels bevatten.
Lieve Harten, jullie weten nu wel dat de wereld wordt bestuurd door die weinigen met macht die niet het beste met jullie voorhebben. Zij besturen alles dat jullie dagelijkse leven raakt en hebben deze wereld naar de positie gemanipuleerd waar het vandaag is, waar zulke wreedheden als de recente terroristische aanslagen en de constante oorlogsvoering worden toegestaan te continueren en actief worden gesteund en begaan door diegenen die deze wereld illegaal hebben overgenomen en besturen.
Jullie weten dit en daarom kunnen jullie hier bovenuit stijgen. Zie de terreurdaden voor wat ze zijn inplaats van erdoor te worden gevangen in drama en emotie, wat precies het beoogde doel is. De donkere krachten die jullie planeet in hun macht hebben, hebben de energie van de angst nodig en overstromende emoties van haat en intolerantie om te kunnen overleven. Door te reageren op de negatieve gebeurtenissen in jullie wereld, spelen jullie in de hand van degenen die zulke gebeurtenissen creëeren. 
Lieve Mensen ik moedig jullie aan, houd stand in het Licht. Heb sterk vertrouwen in jullie harten, geloof niet wat jullie op de jullie TV-schermen zien maar weet dat het Licht aan de vooravond is van het  omgooien van de donkerte voor eens en altijd. Het maakt niet uit wat jullie kant uitkomt, het maakt niet uit welk nieuws je hoort over wreedheden, word niet in hun spel gezogen. 
Stijg erboven uit Lieve Mensen, stijg erboven uit. Houd Liefde in jullie hart want daar ligt jullie wapen. We zullen dit niet winnen met kogels en geweld we zullen dit winnen met Liefde en Licht. In het Licht van God kan het donker niet bestaan en in de aanwezigheid van Liefde heeft het kwaad, het maakt niet uit hoe gemeen, simpelweg geen macht. GEEN MACHT HIER.  Hou krachtig vol Lieve Harten, hou krachtig vol. 
Het Licht van God faalt nooit, de Liefde van God wint altijd. Aan welke kant staan jullie? Sta op in het Licht mijn moedige harten en sta sterk. De victorie is aan jullie. Dit is mijn Belofte aan jullie. IK BEN Lord Emanuel en ik buig voor jullie moed. De indrukwekkende IK BEN Sterrenzaad-race zal wederom op onze Gezegende Moeder Aarde zijn. God Zegene jullie Lieve Harten. 


Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.


Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com


Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/