Thursday, June 6, 2013

06.06.2013 Hou van Jezelf


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
6 juni 2013

Hou van Jezelf                    
                                          
IK BEN hier Lieve Mensen, Groeten aan jullie! Groeten, Groeten aan jullie op deze fijne, fijne dag hier op planeet Aarde. Hoe gaat het met jullie Lieve Mensen? Hoe gaat het met jullie? Hoe gaan jullie om met alles dat er om jullie heen gebeurt? Uitdagende tijden leven we in hier op Aarde, erg uitdagende tijden inderdaad. Jullie zijn in een overgang Lieve Mensen, alsjeblieft herinner je dit als je door deze tijden heengaat, jullie zijn in een overgang. Dit betekent dat alles dat je wellicht ervaart waarover je oordeelt als een negatieve ervaring, gaat voorbij. Dit is wat het betekent om in een overgang te zijn, een oncomfortabele fase van verandering want je bent noch in de ene plaats nog in de andere, maar op een bepaalde manier bewegend door het midden.
Mag ik de gelegenheid nemen jullie te herinneren Lieve Mensen dat jullie het uitzonderlijk goed doen. Jullie gaan bewonderenswaardig om met de uitdagingen en jullie worden gewaardeerd ver voorbij jullie begrip. Neem dit op in jullie hart Lieve Mensen, want jullie hebben dit nodig op de dagen dat jullie voelen dat jullie jezelf tekort hebben gedaan of op de dagen dat jullie voelen dat je wellicht anderen te kort hebt gedaan. Dit zijn beproevende tijden, elke dag dat jullie uitdaging na uitdaging tegenkomen terwijl jullie alle “dingen” navigeren die voor jullie opdoemen. Alles dat jullie onder het tapijt geveegd hebben, zogezegd, zal in in het proces van onthulling worden gebracht. De stijgende trilling van deze planeet betekent dat het Licht wordt geschenen op ieder aspect van jullie leven, geen steen blijft op zijn plek, de tapijten worden opgetild en alle vuil dat jullie daar onder hebben geveegd zal worden onthuld zodat iedereen het kan zien. Dit proces kan erg ongemakkelijk zijn want niemand wil een bezoeker in zijn huis, tapijten optillend en kijkend onder het meubilair om stof en vuil te inspecteren dat wellicht daaronder verborgen ligt.
Niemand wil worden ontmaskerd Lieve Mensen, maar waarom er niet zo naar kijken: wat als jullie niets te verbergen hebben? Wat als jullie zouden weten dat het vuil onder het tapijt werd geveegd omdat je die dag erg druk was en simpelweg niet de tijd had om de klus goed te doen of wat als je je herinnert dat je het vuil onder het tapijt veegde die dag omdat je zo veel andere klussen te doen had, dat je hoofd overliep en het was gewoon makkelijker om het op deze manier te doen op die dag. Wat als je het OK maakt dat je het vuil onder het tapijt veegde, zodat wanneer iemand op bezoek zou komen en het tapijt optilt en jouw vuil ziet, het je helemaal niets kan schelen, want je weet dat je je uiterste best hebt gedaan toen met de mogelijkheden die je toen had.
Denken jullie Lieve Mensen dat jullie met dit gezichtspunt hierop, jullie open zouden kunnen staan hier Licht over te zijn? Denken jullie Lieve Mensen dat met dit perspectief jullie wellicht open staan om jullie bezoeker te vragen of ze het erg zouden vinden je te helpen het vuil op te vegen dat je hebt gemist? Want zie je Lieve Mensen, zo ongemakkelijk als het wellicht in eerste instantie lijkt, jullie vuile was is niets om je over te schamen en wees zo snel als je kan vriendelijk en zacht tegen jezelf, ontspan zo snel als je kan in de onplezierigheid van het kijken naar al het vuil dat je mogelijk onder het tapijt hebt geveegd in je hele leven. 
Zie je, het Licht wordt geschenen op jullie ‘vuil’, zogezegd, of jullie dat nu leuk vinden of niet. Dus het kan pijnlijk zijn of het kan een ervaring zijn waar je doorheen gaat met een Lichter hart en een weten dat overgave aan het proces het sneller voorbij zal doen gaan en een acceptatie van wat zich schuil houdt in de schaduwen van je Wezen zal je Vrede brengen, diepe Vrede Lieve Mensen, wetende dat je perfect bent, precies zoals je bent,  hier en nu. Er kan niet meer van je Gehouden worden door de Vader-Moeder God dan er al van je gehouden wordt nu. Maar er kan meer van je Gehouden worden door jezelf. 
En in het meer van jezelf houden verschijnen kleine wonderen, want de mensen om je heen beginnen meer van je te Houden terwijl je meer Liefde vindt voor hen in het vinden van meer Liefde en compassie voor jezelf.
Nu Lieve Mensen, velen van jullie hebben deze woorden gelezen en denken bij jezelf dat je het meeste al weet van wat ik net met jullie gedeeld heb. Ik vraag je om nog een keer te denken! Ik ken jullie Lieve Harten, ieder van jullie ken ik persoonlijk. En ik kan jullie met zekerheid zeggen dat velen van jullie lang niet zoveel van jezelf houden als jullie zouden kunnen. Ja Lieve Mensen jullie kennen de woorden die ik met jullie deel in jullie hoofd maar KENNEN jullie ze in jullie Wezen? Bedoelend, breng je ze ook in de praktijk? Lieve Mensen, ik weet dat jullie de woorden en het concept kennen, ik vraag jullie om in je hart te gaan en jezelf in alle eerlijkheid te vragen zou ik meer van mijzelf kunnen Houden?
Het is makkelijk te denken dat je een zogenaamd spiritueel concept kent omdat je het een aantal malen hebt gelezen of het meer dan eens hebt gehoord en om te denken dat je het begrijpt. Net als het kleed of het tapijt dat wordt opgetild van dat wat zich verborgen houdt in de schaduw van jezelf, wordt het Licht geschenen op dat waarin je jezelf voor de gek houdt.
Lieve Harten, stop met het jezelf zo’n onnodig uitdagende tijd te geven. Je bent perfect en heel, er wordt van je gehouden zonder enig vergelijk en je wordt vastgehouden in een eeuwige onvoorwaardelijke Liefde en compassie te allen tijde. Dit is de Waarheid en dit is mijn Belofte aan jullie. IK BEN Lord Emanuel en ik Hou van jullie hoe dan ook. God Zegene jullie. Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/