Sunday, April 21, 2013

19.04.2013 WonderenDagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
19 april 2013

Wonderen    


Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, gekomen om vandaag weer met jullie te zijn. Wat is het een een wonder om weer met jullie te zijn, niet waar? Als je nadenkt over wat er allemaal voor nodig is om deze woorden jullie bewustzijn te laten bereiken, dan is het echt een serie van ongelooflijke wonderen die dit mogelijk maakt. Ik ben zo dankbaar voor iedere stap op de weg en ik eer alle stappen die me naar jullie brengen op deze weg. Wonderen, wonderen, wonderen, zijn overal rond ons iedere dag. In iedere seconde van iedere dag, iedere inademing die jullie nemen is een wonder, ieder lied van een vogel,  iedere zonsopgang, wonderen overal. Ik vind het eigenaardig hoe wonderen door sommigen op deze zoete Aarde worden ervaren. Wonderen kunnen worden geclassificeerd als klein of groot en ik neem aan dat hoe “groter” het wonder hoe indrukwekkender en opvallender, maar mijn Lieve Vrienden, er zijn wonderen die jullie “klein” mogen noemen, toch, een wonder is een wonder, en ze kunnen niet worden ingedeeld naar hun zogenaamde grootte.                      
Voordat ik nog verder ga, wil ik jullie eerst vragen mijn Lieve Mensen, hoe het met jullie is op deze mooie dag? Ik wil graag de gelegenheid nemen om jullie eraan te herinneren dat het licht op deze planeet nog steeds exponentioneel toeneemt en dat jullie op de een of andere manier fysieke symptomen zullen voelen. Wees alsjeblieft niet bezorgd over you je je eventueel voelt. Alles is goed en precies zoals het moet zijn. Pas op jullie zelf Lieve Mensen, en pas op elkaar in deze uitdagende tijden. Jullie lichamen ondergaan belangrijke veranderingen om zich aan te passen aan de hogere frequenties, wees geduldig met jullie mooie fysieke gewaad, het werkt heel hard voor jullie. Heb het lief en eer het zo goed als je kan.     
Nu, waar was ik? O ja, wonderen. Het is tijd voor wonderen in jullie leven Lieve Mensen, tijd voor het wonder van Christus om zich in jullie leven te laten zien. Maar voordat men kan beginnen wonderen van deze soort te ervaren, doen jullie er wijs aan te starten met het opmerken van de zogenaamd kleine wonderen die overvloedig aanwezig zijn in jullie dagelijkse leven. Neem een moment nu om om je heen te kijken en verwonder je om wat er om jullie heen is. Denk aan de miraculeuze natuur en hoe die “dingen” tot leven kwamen, denk aan alle mensen die betrokken zijn bij het bijelkaar komen om voorwerpen te fabriceren die jullie leven zo veel makkelijker en plezieriger maken. Denk aan het tapijt onder jullie voeten, en de schapen die de wol produceerden voor sommigen van de draden, of de boom die zijn fysieke vorm opgaf om de houten vloer te maken waar je voeten wellicht op rusten. Wat het ook is, neem een moment om echt, echt te denken over alle stappen op de weg die jullie de voorwerpen heeft gebracht die jullie omringen. Kunnen jullie wonderen daarin zien? 
Lieve Mensen, tot jullie de wonderlijke natuur van alles dat jullie omringt kunnen zien en waarderen, zal het wonder van Christus bewustzijn jullie ontgaan. Want het is de waardering en van daaruit de staat van verwondering en dankbaarheid die jullie lichaam vult die je Wezen toestaat om vrij te zijn van dat wat jullie blokkeert voor het bereiken van een hogere staat van bewustzijn. Want in de waardering van de kleine wonderen die in iedere seconde overvloedig aanwezig zijn in jullie Wezen, in de constante staat van verwondering en dankbaarheid is bewust leven, het “zien” samenzweren van de realiteit van het Universum ten behoeve van jullie om jullie alles te brengen wat jullie wensen, in plaats van onbewust leven en jullie hoofd vullen met nutteloze onsamenhangende gedachten van wie deed jullie wat aan en wanneer, of wat zou er mogelijk kunnen gebeuren in de toekomst of ander dergelijk mentaal lawaai over dingen waarover jullie geen controle hebben, wat jullie afleidt van de constructie van de realiteit waar jullie wel controle over hebben. Blijven In de verwondering en waardering over alle dingen in ieder moment maakt het jullie mogelijk om wijds te zijn in jullie gedachten en verder te zien dan wat er word gepresenteerd aan jullie visuele zintuigen, het is op deze plek dat jullie kunnen beginnen invloed uit te oefenen op jullie externe wereld met gedachten, positieve constructieve gedachten over dat wat jullie wensen te zien gebeuren, liever dan dat wat jullie niet wensen te zien of piekeren over dat wat al voorbij is.                                                                               
Zien jullie de kracht hierin Lieve Mensen? Jullie persoonlijke Universum op deze wijze opmerken zal jullie bewustzijn fijner afstellen op de subtiele werking van het Universum en als jullie de wereld kunnen zien vanaf deze plek kunnen jullie haar positief beinvloeden en meer “grote” wonderen zien ontvouwen recht voor jullie neus. Als een dirigent die een orkest leidt, worden jullie de Meester van alles dat jullie omringt als jullie beginnen te begrijpen dat jullie persoonlijke Universum wordt gecontroleerd door jullie gedachten en wanneer jullie toegang hebben tot al jullie vermogens door gefocuste positieve aandacht, kunnen jullie onmiddellijk dit uitwendige persoonlijke Universum veranderen.
Ja, mijn Lieve Mensen, jullie hebben dit vermogen. Begin als altijd met stilte, wees still om de wonderen die overvloedig aanwezig zijn in jullie persoonlijke Universum te waarderen, zie ze ontvouwen en jullie zullen beginnen te begrijpen hoe dit Universum werkt en dat jullie haar Meester zijn. Dit is mijn Belofte aan jullie. Ik BEN Lord Emanuel en samen kunnen we alle sporen van duisternis verwijderen van onze Gezegende Moeder Aarde. Het is noodzakelijk dat jullie al jullie aandacht plaatsen op dat wat jullie WILLEN zien en zo zal het zijn. God Zegene jullie mijn Lieve Harten.Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/