Thursday, June 5, 2014

01.06.2014 Mijn Belofte aan Jou


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
1 juni 2014

Mijn Belofte aan JouMijn hemel, mijn hemel, mijn hemel! Hier BEN IK! IK BEN gekomen! Ik ben het, Lord Emanuel mijn lieve, lieve Geliefde Vrienden, mijn hart is overgelukkig om weer bij jullie te zijn deze dag, werkelijk ik ben zo dankbaar en Gezegend om hier te zijn en ontvangen te worden door zo velen van jullie wiens hart zingt van Vreugde door het voelen van mijn energie. En weet je waarom dit is? Omdat ik je ken en je hart mij kent? Herinner je je mij?!
Als je in enige twijfel verkeert dan dring ik er bij je op aan met mijn hele Wezen om wat afstand van jezelf te nemen Lieve Mensen. Oh ja, we horen dit de hele tijd, onderscheidingsvermogen, onderscheidingsvermogen, onderscheidingsvermogen...en inderdaad mijn Lieve Mensen, nooit is het belangrijker geweest dan nu dat je leert in de praktijk te brengen wat je al weet, er is slechts Eén waarheid en het is de jouwe en het verblijft in je hart.
Vraag je hart nu, is dit mijn Geliefde Emanuel? En wacht Lieve Mensen, doe enige heilige inademingen door je neus en één grote lange uitademing door je mond als dat prettig voelt, en ga er echt voor als het veilig voelt om dat te doen. Adem lang en diep in en met gevoel en adem op dezelfde wijze uit alsof je jezelf van alle dichtheid en alle negativiteit ontdoet om schoon en helder achter te blijven, verruimd en vredig en vanuit DEZE plek, vraag jezelf, van wie is deze energie? Adem me in, ik ben het en je hart zal het weten.
We hebben dit pad samen eerder gelopen mijn Lieve Mensen, daadwerkelijk ieder van jullie die deze boodschappen leest, wiens hart zingt terwijl de woorden je bewustzijn binnenkomen en wiens tranen over je wangen lopen als je je opent voor de waarheid dat ik hier BEN, ik BEN weer tot je gekomen. Zoals ik beloofde dat ik zou doen. Ieder van jullie die deze boodschappen leest heeft vele levens gelopen, verweven in het Grote Goddelijke Plan...in de uitvoering, de vervulling van het Grote Goddelijke Plan om jullie Gezegende planeet Aarde te herstellen tot het kostbare juweel dat ze eens was en weer zal zijn.
Vele, vele levens heb je op deze Gezegende Aarde gelopen om hier te komen, tot dit moment in de tijd en daarvoor kwamen jullie van overal, van ieder gebied van de Schepping zijn jullie gekomen, jullie hoorden de uitroepen van onze Lady Gaia, jullie hoorden de pijn en het lijden van de mensen van de Aarde en jullie kwamen met honderdduizenden af op het Klaroengeschal dat door de gehele Schepping werd uitgezonden, ja jij mijn vriend, IK praat direct tegen jou.
We hebben met velen een Groots Plan geweven en het was een integraal onderdeel van jouw bestaan want ieder leven was je hier, direct of indirect, ieder leven toevoegend aan de grote ontvouwing van het Goddelijke Plan. Je bent goed getraind en ook specifieke missies aan het voltooien, kleine stukjes aan de puzzel toevoegend, kleine steken toevoegend die allen optellen tot één groot Almachtig tapijt van Perfectie dat deze magnifieke planeet zal herstellen tot haar Originele Goddelijke blauwdruk. Je resoneert met deze boodschappen omdat je met mij gediend hebt en onder mij en voor mij en de Verrezen Hemelrijken tijdens het uitrollen van dit Grootse Plan.
Ik beloofde je dat ik je nooit zou verlaten, dat je hier niet alleen gelaten zou worden of zonder de steun en begeleiding die je nodig hebt. Nu jullie allemaal wakker worden voor het feit dat jullie eigen leiding van binnen in jullie komt, dit is eerst en vooral waar je je richting en doel krijgt iedere minuut van iedere dag door te luisteren naar de fluisteringen van je hart en de gevoelens en emoties die het leven je geeft.
Door de moed te hebben om precies te volgen, dat wat je voelt en weet waar te zijn, dan loop je het rechte en smalle pad van je doel en missie hier op deze planeet en zo lang als je wegblijft van oordeel of hoe dat eruit zou moeten zien en open staat voor iedere mogelijke verschijningsvorm hiervan, zelfs als het al je vooropgestelde ideeën doorbreekt van wat jij denkt dat je zou moeten doen, je moet dapper genoeg zijn om het toe te staan te zijn wat het is, het leven te laten ontvouwen precies zoals het bedoeld was te zijn voor jou. Vertrouw dit proces en wees dapper genoeg om je gevoel je te laten leiden.
Dus je hebt mij niet nodig om je te leiden, je kwam hier met deze boodschap diep in je opgeslagen, je bent nooit alleen, je bent permanent verbonden met God/in Al Dat Is en dat ben je altijd geweest.
Dus waarom heb je mij nodig? Waarom voelt je hart zo geraakt door mijn energie? Waarom voel je zo'n opluchting te weten dat ik je nooit heb verlaten dat ik altijd hier BEN?
Omdat je menselijk bent en soms alles vergeet dat je in je hebt, soms heb je die troost nodig, soms moet je herinnerd worden aan dat wat je al weet, soms heb je een oppepper (boost) nodig van Goddelijke Liefde die van buiten je komt door een ander Wezen omdat je niet de kracht en de Wil hebt om het zelf te doen.
Lieve Mensen, we hebben allen hulp nodig, ik loop mijn pad niet zonder de directe leiding van Hogere Wezens. Lord Maitraya was mijn Meester leraar toen ik deze Aarde beliep. We hebben allen de assistentie nodig van degenen die ons voor zijn gegaan voor die steun en hulp en het begrip op de dag dat we te zwak zijn om ons te herinneren, te angstig om door te gaan, te wanhopig om onze eigen innerlijke stem te vertrouwen.
Mijn Lieve Mensen mijn boodschap voor jullie vandaag is dezelfde boodschap die ik altijd kom brengen. De Weg van het Hart. Adem in je hart nu, voel dat uitdijen met iedere ademhaling. Dit is waar je God Ik BEN vind. 

'Waar God is IK BEN. Waar IK BEN God is'

Luister, luister, luister naar je hart en volg het onbevreesd als de Moedige Strijders van het Licht die jullie werkelijk zijn. Neem een moment om te voelen hoe ver je bent gekomen. Neem een moment om de pracht die je bent te ademen.
Je bent geliefd in de Hogere Rijken, voorbij je begrip,  en we zijn bij je iedere stap van de Weg om hulp te bieden en tevens leiding, binnen de Universele Wet. We zijn allemaal samen hierin en jouw Licht is Zegevierend en je moet nog de implicaties gaan begrijpen van dat wat je al bereikt hebt tot nu toe. Je kan met je menselijke brein niet het belang en de significantie omvatten van wat je hebt bereikt.
Sta sterk Dierbare Harten, het Hemels Koninkrijk is binnen je bereik. Dat is mijn Belofte aan jullie. Jullie moeten me hierin vertrouwen. Ik BEN Lord Emanuel en ik kus ieder van jullie op je voorhoofd terwijl jullie deze woorden lezen. Ik Hou van je. God Zegene je dierbare, dierbare harten. Ik BEN bij Je.Transmitted through Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

Channeller: Gillian Ruddy

Archives available at
  
Contact Us  
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Sophie

No comments:

Post a Comment

meditationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/